مواد لازم
گوشت چرخ كرده.................... 750 گرم
نعناء تازه خرد شده....................... 2 قاشق سوپخور ي
زنجبيل تازه رنده شده................ 2 قاشق سوپخوري
پودر تخم گشنيز...................يك قاشق چايخوري
گرم ماسالا ................نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز................. 1 قاشق چايخوري
ماست..............60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)
روغن................3 قاشق سوپخوري
پياز خلالي خرد شده..................300 گرم (2 عدد)
سير له شده................2 حبه
پودر هل.................نصف قاشق چايخوري
گرم ماسالا (اضافي).................1 قاشق چايخوري
زردچوبه .................1 قاشق چايخوري
زيره سبز................ 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خرد شده.................... 380 گرم (2 عدد)
رب گوجه فرنگي.................. 1 قاشق سوپخوري
بادمجان خرد شده...............2 عدد (200گرم)
فلفل قرمز تند خرد شده..............2 عدد
آب گوشت..............250 ميليليتر (يك پيمانه)
گشنيز تازه خرد شده................ 1 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها
روشتهیه
گوشت چرخ كرده، نعناء، زنجبيل، پودر گشنيز، گراماسالا، پودر فلفل قرمز و ماست را در ظرف مناسبي با هم مخلوط كنيد. سپس تكههايي به اندازة يك قاشق سوپخوري از مواد برداشته، به شكل تخممرغ در آوريده در يك ظرف مناسب چيده و با محافظ غذا روي آن را بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.
سپس كوفتهها را در تابه بزرگ با نصف روغن سرخ كرده، كنار بگذاريد. با باقيماندة روغن پياز، سير، پودرهل ، گراماسالا اضافي، زردچوبه و زيره سبز را در قابلمه تفت دهيد تا پياز نرم شده و كمي تغيير رنگ دهد. سپس گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، بادمجان و فلفل قرمز تند را به مايه اضافه كرده و حدوداً پنج دقيقه تفت دهيد تا سبزيجات نرم شوند. حال آبگوشت را به مواد اضافه كرده كوفتهها را در آن بچينيد. در ظرف را ببنديد و اجازه دهيد حدوداً بيست دقيقه مواد كاملاً بپزد و سس آن غليظ شود. قبل از سرو با گشنيز تازه خرد شده تزيين نماييد.
منبع : شور و شیرین