Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:52

22
دی
دلمه‌ی كلم‌برگ

دلمه‌ی كلم‌برگ

لپه را پخته و آب اضافی آن را دور بريزيد، سپس لپه را در آبكش بريزيد تا آب آن برود. برنج را همراه با نمك و كمي زردچوبه به صورت كته بپزيد. پيازها را سرخ کرده و گوشت چرخ‌كرده را نیز در آن سرخ كنيد. به گوشت، زردچوبه، نمك، فلفل و تخم گشنيز بزنيد

مواد لازم

لپه.....................1 پيمانه، خيس كرده

برنج..................3 پيمانه

تخم‌گشنيز، زردچوبه، زعفران، نمك و فلفل  ......................به ميزان لازم

پياز.....................2 عدد(يا 3 قاشق سوپخوری پيازداغ)

روغن...................به مقدار لازم

گوشت چرخ كرده...................500 گرم

سبزي دلمه، شسته و خرد شده....................700 گرم

رب گوجه‌فرنگي...................به ميزان لازم

آب‌ليمو................... به ميزان لازم

شكر....................به ميزان لازم

كلم‌برگ....................1 عدد

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

طرز تهیه دلمه کاهو

 

 

 

 

روش‌تهیه

لپه را پخته و آب اضافی آن را دور بريزيد، سپس لپه را در آبكش بريزيد تا آب آن برود. برنج را همراه با نمك و كمي زردچوبه به صورت كته بپزيد. پيازها را سرخ کرده و گوشت چرخ‌كرده را نیز در آن سرخ كنيد. به گوشت، زردچوبه، نمك، فلفل و تخم گشنيز بزنيد. سبزي را نیز همراه با مقدار مناسب رب گوجه‌فرنگي و يك ليوان آب اضافه كنيد. بعد از آنكه سبزي‌ها نيم‌پز شد، لپه، برنج، آب‌ليمو، شكر و زعفران را اضافه كنيد. بعد از آنكه آب مواد کشیده و خشك شد، مايه‌ی دلمه آماده مي‌باشد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

 

 

يك قابلمه آب را جوش بياوريد. ته كلم را با چاقوی تيزی گرفته و كلم‌ها را برگ‌برگ كنيد و در آب در حال جوش بيندازيد. بعد از 5 تا 10 دقيقه جوشيدن(بسته به نازكي برگ‌ها)، آن‌ها را خارج کرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن برود. بعد از خنك شدن برگ‌ها و مايه‌ی دلمه، دلمه‌ها را بپيچيد. به این صورت که از مايه، درون برگ گذاشته و به آرامي بپيچيد و درون يك ظرف لبه كوتاه مانند ماهي‌تابه و يا يك قابلمه که ته پهنی داشته باشد، بچینید. رب گوجه‌فرنگي، كمي آب جوش، آب‌ليمو، شكر و كمي نمك را مخلوط کرده و به آرامي از كنار ظرف دلمه‌ها، درون آن بريزيد. کمي روغن‌مايع نیز روي آن‌ها ریخته و در ظرف را بگذاريد. به آرامي و با حرارت ملايم دلمه‌ها را پخته و بعد از پخت، دلمه‌ها را در ظرف مناسبی گذاشته و سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ادویه، دلمه، آموزش آشپزی، گوشت، طرز تهیه دلمه، کلم، دلمه کلم برگ، تخم گشنیز تعداد بازديد: 160 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز