مواد لازم برای 4 نفر
قارچ.....................400 گرم(1 بسته بزرگ)
فيله مرغ.....................600 گرم
آرد................1 قاشق غذاخوري
شير.....................دو سوم ليوان
روغن يا كره آب شده......................2 قاشق غذاخوري
پياز سرخ شده.................2 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، آبليمو..............به ميزان لازم
زرده تخممرغ..................1 عدد
بیشتربخوانید:
روشتهیه
فيله مرغ را آغشته به نمك، روغن و كمي آبزعفران كنيد و آن را به همراه قارچ خرد شده، پياز داغ درون ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه بگذاريد تا مواد تفت بخورد سپس نصف ليوان آبجوش را به همراه زعفران آب شده به آنها اضافه كرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقيقه قدرت 100درصد حداكثر در مايكروويو بگذاريد بعد آرد را در شير سرد حل كرده و به همراه آبليمو به غذا اضافه كنيد و ظرف را بدون در به مدت 4 دقيقه قدرت حداكثر 100درصد در دستگاه بگذاريد. در اين فاصله يكبار آن را هم بزنيد 1 عدد زرده را با چنگال هم بزنيد و در 1 دقيقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنيد.
بیشتربخوانید:
یادآوری
زمان ريختن زرده تخممرغ مرتباً خورش را هم بزنيد تا زرده بسته نشود.