Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 22:32

20
دی
تستا مکزیکی

تستا  مکزیکی

فیلة مرغ، آبلیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر زنجفیل، زعفران و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. آن‌گاه با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. حالا در تابة مناسبی قدری روغن بریزید فلفل دلمه‌ای را تفت دهید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

فیلة مرغ خلالی خرد کرده...................300 گرم

آبلیموی  ترش تاره...............یک‌دوم از یک‌ عدد

پاپریکا.................یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز............... به میزان لازم   

پودر زنجفیل.................یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفران....................یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک......................به میزان لازم

روغن .....................به میزان لازم

فلفل دلمه خلالی ..................60  گرم

نخود فرنگی.....................50 گرم

کدو خلالی خرد کرده.....................80 گرم

نان ترتیلا.................... 4 عدد

سالسای گوجه.................... 160 گرم

گوجة گیلاسی.................به میزان لازم

پنیر فتا...................60 گرم

بیشتربخوانید:

 

 

 

 

طرز تهیه

فیلة مرغ، آبلیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر زنجفیل، زعفران و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. آن‌گاه با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. حالا در تابة مناسبی قدری روغن بریزید فلفل دلمه‌ای را تفت دهید، نخود و کدو را نیز افزوده و سپس مرغ را بیفزائید و با سبزیجات 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. اکنون نان ترتیلا یا پیتا را در فر کمی برشته کنید، سالسا را روی سطح نان بریزید و سپس مخلوط مرغ و سبزیجات را  رویش بریزید و با گوجه گیلاسی و پنیر فتا آن را بیارائید.

بیشتربخوانید:

سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: فست فود، زعفران، سالسا، پنیر فتا، فلفل دلمه ای، غذای مکزیکی، گوجه گیلاسی تعداد بازديد: 113 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز