Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:51

10
دی
تماته كا سالن

تماته كا سالن

ابتدا سير و زيره سبز را در روغن تفت داده، زردچوبه، گوجه‌فرنگي (اگر پوست گوجه‌فرنگي را بگيريد بهتر است)، فلفل سبز، نمك و فلفل قرمز را اضافه كرده، در قابلمه را بگذاريد تا پخته و جا بيفتد.

مواد لازم برای4 نفر

سير دو قسمت شده.................5 تا 6 حبه

زيره سبز...............1 قاشق سوپخوري

روغن..............به ميزان لازم

زردچوبه................به ميزان لازم

گوجه‌فرنگي خرد شده...............1 كيلو

فلفل سبز................7 تا 8 عدد

فلفل قرمز، نمك..................به مقدار لازم

تخم‌مرغ آب‌پز شده................2 عدد

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

 

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا سير و زيره سبز را در روغن تفت داده، زردچوبه، گوجه‌فرنگي (اگر پوست گوجه‌فرنگي را بگيريد بهتر است)، فلفل سبز، نمك و فلفل قرمز را اضافه كرده، در قابلمه را بگذاريد تا پخته و جا بيفتد.  پس از آن خورش را در ظرف كشيده تخم‌مرغ را دو قسمت كرده، روي خورش گذاشته، با گشنيز خرد شده تزيين كرده سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تخم مرغ، گوجه فرنگی، فست فود، آموزش آشپزی، زردچوبه، فلفل سبز، فینگرفود، طرز تهیه تعداد بازديد: 153 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز