مواد لازم
پاستا فوزیلی............700 گرم
نمک....................به مقدار لازم
پنیر خامهای................یک پیمانه
پنیر پارمزان.................یکدوم پیمانه
جعفری...................3 قاشق غذاخوری، خرد شده
پپرونی رشتهای....................یکدوم پیمانه، خرد شده
روغن زیتون.................2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای سبز و قرمز................از هر کدام یک عدد
پیاز..............یک عدد، خلالی شده
سیر................2 حبه، خرد شده
قارچ300................... گرم، نازک ورقه شده
فلفل سیاه..................به مقدار لازم
گوجهفرنگی...............5 عدد، بدون پوست
پنیر موتزارلا.................دالیا200 گرم
اورگانو خشک................یکدوم قاشق مرباخوری
فلفل قرمز خشک نیمکوب...................یکدوم قاشق مرباخوری
نان حجیم....................یک عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی
طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل
روشتهیه
پاستاها را در آبجوش و نمک بپزید. در کاسهای پنیر خامهای، پارمزان ، جعفری و پپرونی را مخلوط کنید. در تابهای روغن زیتون ریخته و فلفل دلمهای، پیاز، سیر و قارچ را تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود. در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و گوجهفرنگیهای خرد کرده را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید تا بجوشد و جا بیفتد. یک ملاقه کوچک از آب پاستا را که در آن جوشیدن است قبل از آبکش کردن به مخلوط پنیر خامهای اضافه کنید.
سپس پاستاها را نیز با مخلوط پنیر مخلوط کنید. پاستاها را در ظرف فر ریخته و یک لایه از سس گوجه، قارچ و فلفل روی آن بریزید. یک لایه پنیر موتزارلا و کمی اورگانو و فلفل قرمز پاشیده و با حرارت 200 درجهی سانتیگراد بگذارید تا پنیر ذوب شده و طلایی شود و سپس با نان سرو کنید.
منبع : شور و شیرین