مواد لازم برای 3 نفر
ماهي سالمون....................3 تكه
برنج خيس خورده با نمك.................2 پيمانه
گشنيز و جعفري خرد شده.....................2 قاشق غذاخوري
كاري، زردچوبه، نمك و فلفل سياه نيمكوب.................از هر كدام به مقدار لازم
پياز...............1 عدد
آبليموي تازه...................2 قاشق غذاخوري
پوست ليموي تازه...............2 تكه
روغن...................كمي
كره...................50 گرم
فلفل كبابي قرمز(چيلي).................1 عدد
تخم گشنيز پودر شده....................1 قاشق چايخوري
تخممرغ آبپز................... 2 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی
روشتهیه
ماهي را داخل تابه مناسب فر گذاشته و كمي نمك و فلفل و آبليمو و روغن روي آن بريزيد و كنارش 2 تكه پوست ليمو بياندازيد و بعد روي تابه را فويل بكشيد و داخل فر به مدت 15 تا 20 دقيقه (فر گرم) فر 170 درجه قرار دهيد.
پياز را نگيني خرد كرده و در كره و 2 قاشق غذاخوري روغن كمي تفت دهيد تا آب آن تبخير شود.
بعد زردچوبه و ادويه كاري و تخمگشنيز را اضافه كنيد و بعد كمي فلفل سياه و برنج را اضافه كرده و آب آن را اندازه كنيد. برنج را دم كنيد ماهي را از فر بيرون آورده با پشت چنگال خرد كنيد و لابهلاي برنج بدهيد و گشنيز و جعفري و كمي آب ليمو روي آن بريزيد و با تخممرغ پخته تزيين كنيد.
منبع : شور و شیرین