Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 19:32

16
دی
بادمجان بايلدی

بادمجان بايلدی

بادمجان را راه راه پوست كنيد و به صورت عمودي از يك‌طرف چاك دهيد (كلاهك بادمجان را نيز مي‌توانيد جدا نكنيد) بادمجان را نمك زده و بعد از نيم ساعت آن را شسته و خشك كنيد و در روغن فراوان سرخ كنيد پيازها را نيز در همان روغن سرخ كرده

مواد لازم

بادمجان....................نيم كيلو (500 گرم)

روغن................. به ميزان لازم

پياز.................. 2 عدد بزرگ

گوجه‌فرنگي....................نيم كيلو (500 گرم)

نمك، فلفل........... به ميزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه تست بادمجان و قارچ ؛ غذای ساده و فوری

 

روش‌تهیه

بادمجان را راه راه پوست كنيد و به صورت عمودي از يك‌طرف چاك دهيد (كلاهك بادمجان را نيز مي‌توانيد جدا نكنيد) بادمجان را نمك زده و بعد از نيم ساعت آن را شسته و خشك كنيد و در روغن فراوان سرخ كنيد پيازها را نيز در همان روغن سرخ كرده تا طلايي شود بادمجان‌ها را روي كاغذ روغن‌گير گذاشته تا روغن اضافي آن به كاغذ جذب شود با يك قاشق كوچك از پياز داغ‌ها برداشته و شكم بادمجان را از پيازداغ پر كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را بشوييد براي چند لحظه در آب‌جوش انداخته و بعد در آب سرد و پوست آن‌ها را بگيريد و رنده كنيد و گوجه‌فرنگي‌هاي رنده شده را روي بادمجان‌ها بريزيد و روي حرارت كم همراه با نمك، فلفل بپزيد تا آب غذا كم شود و بادمجان‌ها بپزد ولي له نشود در صورت تمايل مي‌توانيد يك هشتم قاشق چايخوري دارچين نيز به غذا اضافه كنيد و با برنج يا نان سرو كنيد.

بايلدي در زبان تركي به معناي نان بيات مي‌باشد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان

 

 

 یادآوری

اگر از بادمجان دلمه‌اي استفاده كرديد به جاي برش عمودي به علاوه برش دهيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: گوجه فرنگی، غذا با بادمجان، بادمجان، اموزش آشپزی، غذای ترکی تعداد بازديد: 75 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز