Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:44

14
آذر
طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان

پلو مخلوط با بادمجان یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد.

پلو مخلوط با بادمجان یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که از ترکیب بادمجان نگینی شده و گوشت چرخ کرده تهیه می شود و شما می توانید همانند تصویر به همراه برنج میل کنید.

 پلو مخلوط با بادمجان یکی از پلو های مخلوط یا همان قاطی می باشد که شما می توانید از انواع سبزیجات در آن استفاده کنید و یا می توانید بجای گوشت از مرغ ریش ریش استفاده کنید و یا اگر از شب قبل کمی مرغ باقی مانده می توانید آن را خرد کنید و یک غذای جدید با بادمجان تهیه کنید و در کنار سالاد یا ترشی آن را میل کنید.
 

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با بادمجان با گوشت چرخ کرده

بادمجان ۳ عدد

هویج ۲ عدد

پپاز ۱ عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

رب ۲ ق غذا خوری

زعفران دم کرده به مقدار لازم

جعفری ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی ؛ با طعمی بی‌نظیر و متفاوت

 

 

 

 

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان خوشمزه و ساده

 مرحله اول: آماده سازی بادمجان

ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک کاسه به همراه کمی نمک و آب به مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و بعد آبکش کنید و روی یک دستکال ریخته تا خشک شود. داخل تابه کمی روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید تا نرم شوند.

 

مرحله دوم: آماده سازی هویج

در ادامه باید هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که بادمجان را سرخ کردید کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و از خامی خارج شود. دقت کنید باید هویج ریز خرد شود تا با کمی سرخ کردن و ادامه مراحل نرم شود.

 

مرحله سوم: تهیه مواد پلو مخلوط

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود و بعد گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و گوشت را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سپس بادمجان و هویج سرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه باید رب را اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: تهیه پلو مخلوط با بادمجان و گوشت چرخ کرده

رب را تقت دهید تا بوی خامی مواد گرفته شود و بعد کمی زعفران و نیم استکان آب اضافه کنید و بگذارید تا مواد خوب پخته و رب رنگ باز کنید و بعد از این که از روی حرارت برداشتید جعفری ساطوری شده را اضافه کنید. در همین حین برنج را نیز به جوش بیاورید و آبکش یا کته درست کنید و در انتها داخل دیس کشیده و به همراه مواد پلو مخلوط با بادمجان با گوشت چرخ کرده سرو کنید. نوش جان

 
 
 

نکات کلیدی در تهیه پلو مخلوط با بادمجان ساده و خوشمزه با گوشت

می توانید به دلخواه به مواد کمی قارچ یا فلفل دلمه نیز اضافه کنید.

 می توانید مواد را بین پلو ریخته و به صورت قاطی دم کنید.

افزودن جعفری دلخواه است.

 

 

برچسب ها: قارچ، زعفران، فلفل، بادمجان، مخلوط پلو، غذای مجلسی تعداد بازديد: 247 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز