تست بادمجان و قارچ خیلی خوشمزه و ساده می باشد و بدون گوشت و مرغ است و شما می توانید خیلی راحت این تست را داخل تابه یا ساندویچ ساز تهیه کنید.
این تست خوشمزه خیلی سریع تهیه می شود و برای زمان های که وقت زیادی برای آشپزی ندارید گزینه خوبی می باشد. امروز در پارسی دی طرز تهیه تست بادمجان و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه تست بادمجان و قارچ
بادمجان ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ریحان چند برگ
نان تست ۱ بسته
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پودر سبز، زردچوبه به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی
طرز تهیه تست بادمجان و قارچ خوشمزه و ساده به ۲ روش
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد خوب بشورید و آبکش کنید. سپس بادمجان ها را خشک کنید و داخل تابه قرار دهید و روی آن کمی نمک بپاشید و روغن و ۲ الی ۳ ق غذا خوری آب اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا بادمجان ها هم پخته و هم سرخ شوند.
مرحله دوم: افزودن پیاز و فلفل
در ادامه باید پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. زمانی که بادمجان ها طلایی شدند برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و بدین ترتیب همه بادمجان ها را سرخ کنید از تابه خارج کنید. پیاز را داخل همان تابه ریخته و کمی سرخ کنید تا طلایی و سبک شود.
بیشتربخوانید:
برگر مرغ با سالاد کلم
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید قارچ های اسلایس شده را به همراه ۱ ق غذا خوری آبلیموترش اضافه کنید و تفت دهید و بعد فلفل دلمه را به صورت خلالی ریز خرد کنید و به همراه ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و قارچ نرم شود و در انتها ریحان را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: پخت تست بادمجان و قارچ
نان تست را روی تخته آشپزی قرار دهید و روی آن یک لایه بادمجان و بعد از مخلوط پیاز و قارچ بریزید و روی آن پنبر بریزید و یک نان تست قرار دهید و در ساندویچ ساز با صفحه گریل قرار دهید تا پنیر ذوب و نان طلایی شود و یا می توانید داخل تابه گریل قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا فشرده و برشته شود. نوش جان.