Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:57

23
آذر
طرز تهیه کشک گردو ؛ یک غذای اصیل ایرانی

طرز تهیه کشک گردو ؛ یک غذای اصیل ایرانی

کشک گردو یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی‌ها سرو کرد.

 کشک گردو یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانی‌ها سرو کرد.

 کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می‌شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می‌شوید.
 

بیشتربخوانید:

 

غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی‌شوید!

مواد لازم:

گردو: ۲۰۰ گرم

 کشک رقیق: ۲ لیوان

نمک: به مقدار لازم

 زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

پیاز: ۱ عدد

 سیر: به مقدار دلخواه
 
 
 
 
 
 

طرز تهیه:

 گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

بعد کشک را به گردو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا گردو باز شود.

 این غذا سرد سرو میشود، ولی شما میتوانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
 
 
برچسب ها: غذای سنتی، آش، سیر، غذای ایرانی تعداد بازديد: 153 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز