موادلازم برای ادويه مخصوص:
پاپريكا.......................دو و نيم قاشق غذاخوري
نمك..................2 قاشق غذاخوري
پودر سير................2 قاشق غذاخوري
فلفل سياه...................يك قاشق غذاخوري
پودر پياز..................يك قاشق غذاخوري
فلفل قرمز..................يك قاشق غذاخوري
اورگانو خشك.................يك قاشق غذاخوري
آويشن خشك.................يك قاشق غذاخوري
موادلازم برای 4 نفر:
پنير موتزارلاي قالبي.................400 گرم
گردو..................2 پيمانه، بو داده
آرد..................يك و نيم پيمانه
تخممرغ..................2 عدد
شير.................2 قاشق غذاخوري
پياز متوسط...............2 عدد
سير پوره شده......................يك قاشق غذاخوري
سركه..................يكچهارم پيمانه
عسل.....................يك قاشق غذاخوري
كلم برگ...................8 پيمانه
نمك،فلفل......................به ميزان لازم
روغن زيتون....................3 قاشق غذاخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی خیلی خوشمزه
طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو
روشتهیه
گردو را در غذاساز پوره كرده سپس با نصف پيمانه آرد مخلوط كنيد. بقيهي آرد را با ادويهي مخصوص مخلوط كنيد.
موتزارلاها را به صورت مكعب مستطيل برش بزنيد و نمك و فلفل بپاشيد. هر تكه پنير را در آرد ادويهدار زده، سپس در مخلوط شير و تخممرغ بغلتانيد. در آخر در مخلوط گردو بغلتانيد تا يك لايه از آن روي پنير بچسبد. سپس در يخچال بگذاريد تا كاملاً سرد بماند.
در تابهاي روغن زيتون ريخته، پياز را در آن طلايي كنيد. سپس سير، سركه و عسل را اضافه كنيد تا غليظ شود. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. روغن را داغ كرده، هر طرف پنيرها را در آن حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد. كلم را رشتهاي خرد كرده و با سس مخلوط كنيد و سپس در بشقاب كشيده، همراه پنيرهاي سرخ شده سرو كنيد.
منبع : شور و شیرین