مواد لازم برای 4 نفر
نان تست................2 عدد
شیر......................یکچهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده.................. 400 گرم
پیاز متوسط................ یک عدد، رنده شده
سیر...............2 حبه، رنده شده
نمک...................به مقدار لازم
فلفل سیاه....................یکچهارم قاشق چایخوری
زردچوبه.......................یکچهارم قاشق چایخوری
سس قرمز...................یک قاشق سوپخوری
سس خردل...................یک قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ...................2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغنمایع..................به مقدار لازم، برای سرخ کردن
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
مواد لازم برای روی کوفته:
تخممرغ.................. یک عدد
ماست................یک پیمانه
نشاسته ذرت سفيد.......................2 پیمانه
بیکینگپودر.........................یک قاشق چایخوری
شکر..................یک قاشق چایخوری
نمک...................یک قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیهی کوفته همدانی
کوفته پنیری با سس مخصوص + طرز تهیه
روشتهیه
دورههای برشته نان تست را گرفته و در شیر بخیسانید. سپس نان را فشار دهید تا کاملاً آب آن گرفته شود. تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید، سپس نان تست و مواد کوفته را با هم ورز دهید تا مایه یکدست شود. مایه را به شکل بیضی کوچک در آورده و سینی فر را چرب کنید. کوفتهها را در سینی چیده و در فر گرم شده با حرارت 180 درجهی سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. مواد رویه را با هم مخلوط کرده و بعد از پختن و خنک شدن کوفتهها، سیخ چوبی را در کوفتهها فرو برده و در مواد رویهی کوفته آغشته کرده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.