Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 11:56

18
مهر
استیک نعنایی

استیک نعنایی

ابتدا فیله‌ها را به وسیله استیک‌کوب لای کیسه فریزر کوبیده و پهن کنید. اگر خودتان در منزل این کار را انجام می‌دهید برش عرضی بزنید چون بافت زیباتر و شیک‌تری به استیک شما می‌دهد.

مواد لازم برای 1 نفر

فیله گوساله3 قطعه.............. 70 تا 80 گرمی

نعنای تازه........... سه قاشق غذاخوری، ساطوری

سویاسس.............. سه قاشق غذاخوری

سس کچاپ تند...................یک قاشق مرباخوری

سرکه بالزامیک سیاه..................یک قاشق غذاخوری

قارچ و سیب‌زمینی.................. به مقدار لازم، جهت تزیین

نمک.................به مقدار کم

 بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

 

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا فیله‌ها را به وسیله استیک‌کوب لای کیسه فریزر کوبیده و پهن کنید. اگر خودتان در منزل این کار را انجام می‌دهید برش عرضی بزنید چون بافت زیباتر و شیک‌تری به استیک شما می‌دهد.

بعد به مدت 2 ساعت در مخلوط سویاسس، سس کچاپ تند و سرکه بالزامیک سیاه مزه‌دار کنید. بعد عرق نعنا را به دو طرف استیک مالیده و نعنای تازه‌ی ساطوری شده را روی استیک خوابانده و با دست چرب شده نعنا را به خورد استیک بدهید. هر طرف استیک آماده را در تابه مخصوص استیک که بهتر است از نوع چدن و نوع خط‌دار باشد به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت بالا گریل کنید تا آب نیندازد. در ضمن باید در هر تابه یا روی گریل همزمان بیشتر از یک استیک سرخ نشود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاسرول سوسیس

 

 

 

یادآوری

اگر سس کچاپ تند در دسترس نبود سس گوجه‌فرنگی را با پودر فلفل قرمز مخلوط کرده و جایگزین کنید.

مدت مرینت یا مزه‌دار کردن این استیک 2 ساعت می‌باشد. چون استیک در سویاسس مزه‌دار می شود، از زدن نمک خودداری کنید.

حتماً برش فیله‌ها عرضی باشد نه طولی چون برش طولی موقع کوبیدن پاره می‌شود و بافت زیبایی ندارد.

منبع : شور و شیرین

 

 

برچسب ها: قارچ، سرکه بالزامیک، استیک، سس کچاپ، نعنا، سویاسس تعداد بازديد: 99 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز