مواد لازم برای 1 نفر
فیله گوساله3 قطعه.............. 70 تا 80 گرمی
نعنای تازه........... سه قاشق غذاخوری، ساطوری
سویاسس.............. سه قاشق غذاخوری
سس کچاپ تند...................یک قاشق مرباخوری
سرکه بالزامیک سیاه..................یک قاشق غذاخوری
قارچ و سیبزمینی.................. به مقدار لازم، جهت تزیین
نمک.................به مقدار کم
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
روشتهیه
ابتدا فیلهها را به وسیله استیککوب لای کیسه فریزر کوبیده و پهن کنید. اگر خودتان در منزل این کار را انجام میدهید برش عرضی بزنید چون بافت زیباتر و شیکتری به استیک شما میدهد.
بعد به مدت 2 ساعت در مخلوط سویاسس، سس کچاپ تند و سرکه بالزامیک سیاه مزهدار کنید. بعد عرق نعنا را به دو طرف استیک مالیده و نعنای تازهی ساطوری شده را روی استیک خوابانده و با دست چرب شده نعنا را به خورد استیک بدهید. هر طرف استیک آماده را در تابه مخصوص استیک که بهتر است از نوع چدن و نوع خطدار باشد به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت بالا گریل کنید تا آب نیندازد. در ضمن باید در هر تابه یا روی گریل همزمان بیشتر از یک استیک سرخ نشود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاسرول سوسیس
یادآوری
اگر سس کچاپ تند در دسترس نبود سس گوجهفرنگی را با پودر فلفل قرمز مخلوط کرده و جایگزین کنید.
مدت مرینت یا مزهدار کردن این استیک 2 ساعت میباشد. چون استیک در سویاسس مزهدار می شود، از زدن نمک خودداری کنید.
حتماً برش فیلهها عرضی باشد نه طولی چون برش طولی موقع کوبیدن پاره میشود و بافت زیبایی ندارد.