Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 06:40

14
مهر
طرز تهیه کتلت بادمجان و گوشت

طرز تهیه کتلت بادمجان و گوشت

کتلت بادمجان و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و خانگی می‌باشد که شما می توانید با گوشت چرخ کرده و بادمجان کبابی این کتلت خوشمزه را به همراه نان تازه و برش‌های گوجه میل کنید.

 کتلت بادمجان و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و خانگی می‌باشد که شما می توانید با گوشت چرخ کرده و بادمجان کبابی این کتلت خوشمزه را به همراه نان تازه و برش‌های گوجه میل کنید.

 کتلت بادمجان برای کسانی که طعم و مزه بادمجان را با گوشت چرخ کرده دوست دارند گزینه خوبی می باشد و حتی شما می توانید به همراه کته نیز میل کنید.
 
 

بیشتربخوانید:

 

با این غذای ساده و فوری، آشپزی‌تان را به رخ بکشید!

روش تهیه این کتلت بسیار آسان است و به این کتلت به واسطه داشتن بادمجان از خواص خوب آن نیز بهرمند است. بادمجان از خانواد صیفی جات می باشد که سرشار از مواد مغذی می باشد و همچنین آنتی اکسیدان بسیار خوبی دارد و بهتر است در موقع خرید از بادمجان های کشیده و با پوست براق استفاده کنید تا تخم کمتری داشته باشد. امروز در پارسی دی طرز تهیه کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده

 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

بادمجان ۴ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۳ حبه

آرد سفید یا آرد سوخاری ۳ ق غذا خوری

جعفری خرد شده ۴ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

این کتلت ها را تا به حال نخورده‌اید!

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

 

 

با این غذای ساده و فوری، آشپزی‌تان را به رخ بکشید!

طرز تهیه کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده لذیذ و خوشمزه

 

مرحله اول: کبابی کردن بادمجان

ابتدا باید بادمجان ها را خوب بشورید و با کمک یک چاقو چند برش روی آن ایجاد کنید تا خوب مغز پخت شود و بعد روی یک توری قرار دهید و روی شعله گاز کبابی کنید و یا می توانید داخل سینی فر قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ زمان دهید تا بادمجان ها حسابی کبابی شوند.

 

مرحله دوم: ساطوری کردن بادمجان

بادمجان های کبابی را بعد از پخت باید بلافاصله داخل نایلون قرار دهید تا با ایجاد بخار بتوانید پوست روی بادمجان را به راحتی بگیرید و روی تخته آشپزی قرار دهید و ساطوری ریز خرد کنید. جعفری را نیز پاک کنید و بشورید و ساطوری خرد کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی سویا

 

با این غذای ساده و فوری، آشپزی‌تان را به رخ بکشید!

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

 پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید. سیر ها را نیز پوست بگیرید رنده بزنید. داخل یک کاسه بادمجان را به همراه گوشت و پیاز و سیر و ادویه ها و آرد اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید تا مواد منسجم و یکدست شود و در انتها جعفری را اضافه کنید.
 

مرحله چهارم: سرخ کردن کتلت بادمجان و گوشت

 داخل یک تابه روغن ریخته و صبر کنید تا کاملا داغ شود و بعد از مواد کتلت بردارید و به شکل گرد یا بیضی به آن فرم دهید و داخل روغن داغ قرار دهید و هر دو طرف را خوب سرخ کنید تا مغز پخت و طلایی شود و در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به همراه نان تازه سرو کنید. نوش جان
 
 

بیشتربخوانید:

 
 
 
 
 
 
 

نکات کلیدی در تهیه کتلت بادمجان و گوشت لذیذ و ساده گام به گام

جعفری برای عطر بیشتر استفاده شده است و می توانید حذف کنید.

حتما آب پیاز را بگیرید تا باعث شل شدن مواد کتلت نشود.

آرد سوخاری یا آرد سفید باعث مسنجم تر شدن مواد کتلت می شود.

 

 

برچسب ها: ادویه، سیر، کتلت، طرز تهیه کتلت، غذای نونی، کتلت بادمجان تعداد بازديد: 224 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز