کتلت بادمجان و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و خانگی میباشد که شما می توانید با گوشت چرخ کرده و بادمجان کبابی این کتلت خوشمزه را به همراه نان تازه و برشهای گوجه میل کنید.
بیشتربخوانید:
روش تهیه این کتلت بسیار آسان است و به این کتلت به واسطه داشتن بادمجان از خواص خوب آن نیز بهرمند است. بادمجان از خانواد صیفی جات می باشد که سرشار از مواد مغذی می باشد و همچنین آنتی اکسیدان بسیار خوبی دارد و بهتر است در موقع خرید از بادمجان های کشیده و با پوست براق استفاده کنید تا تخم کمتری داشته باشد. امروز در پارسی دی طرز تهیه کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده
بادمجان ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
آرد سفید یا آرد سوخاری ۳ ق غذا خوری
جعفری خرد شده ۴ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
این کتلت ها را تا به حال نخوردهاید!
کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل
طرز تهیه کتلت بادمجان و گوشت چرخ کرده لذیذ و خوشمزه
مرحله اول: کبابی کردن بادمجان
ابتدا باید بادمجان ها را خوب بشورید و با کمک یک چاقو چند برش روی آن ایجاد کنید تا خوب مغز پخت شود و بعد روی یک توری قرار دهید و روی شعله گاز کبابی کنید و یا می توانید داخل سینی فر قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ زمان دهید تا بادمجان ها حسابی کبابی شوند.
مرحله دوم: ساطوری کردن بادمجان
بادمجان های کبابی را بعد از پخت باید بلافاصله داخل نایلون قرار دهید تا با ایجاد بخار بتوانید پوست روی بادمجان را به راحتی بگیرید و روی تخته آشپزی قرار دهید و ساطوری ریز خرد کنید. جعفری را نیز پاک کنید و بشورید و ساطوری خرد کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی سویا
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
مرحله چهارم: سرخ کردن کتلت بادمجان و گوشت
بیشتربخوانید:
نکات کلیدی در تهیه کتلت بادمجان و گوشت لذیذ و ساده گام به گام
جعفری برای عطر بیشتر استفاده شده است و می توانید حذف کنید.
حتما آب پیاز را بگیرید تا باعث شل شدن مواد کتلت نشود.
آرد سوخاری یا آرد سفید باعث مسنجم تر شدن مواد کتلت می شود.