مواد لازم براي ماهي:
ماهي شير يا كوسه................... 1 كيلو
آرد................ 1 فنجان
پيازچه خرد شده ..............2 قاشق غذا خوري
آب ليمو ترش..................4 تا 5 قاشق غذاخوري
حلقه هاي ليموترش................1 عدد
سركه................... 5 تا 4 قاشق غذاخوري
روغن زيتون ...................5 تا 4 قاشق غذاخوري
سير رنده شده.................2 حبه
پودر زيره و فلفل بهار................. از هر كدام 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل....................... به مقدار لازم
روغن براي سرخ كردن ماهي.....................به مقدار لازم
مواد لازم براي تهية سس ماهي:
آرد................ 2 قاشق غذاخوري
پودر زيرة سياه.................... نصف قاشق غذاخوري
پودر دارچين ...................نصف قاشق چايخوري
جوزهندی........... 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون..............3 قاشق غذاخوري
سويا سس.................یک و نیم قاشق غذاخوري
آب............. 2 ليوان
آبليمو................. به مقدار لازم
نمك و فلفل................. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی
مواد لازم براي تهية پلو:
برنج................... 3 پيمانه
پياز نگيني شده............... 1 پيمانه
گشنيزخرد شده................... 1 پيمانه
پياز داغ...............1 پيمانه
سير رنده شده.................... 1 تا 2 حبه
پودر زيرة سياه....................نصف قاشق چايخوري
پودردارچين................. نصف قاشق چايخوري
پودر زنجبيل.............. خشك1 قاشق چايخوري
پودر جوزهندي................ 1 قاشق چايخوري
سويا سس....................یک و نیم قاشق غذا خوري
آب................... 4 پيمانه
روغن..................4 تا 5 قاشق غذاخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
طرز تهية ماهي:
تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط كرده ، ماهي را به مدت يك ساعت در اين مايه بخوابانيد سپس آن را در آرد غلطانيده و در روغن فراوان كه بهتر است همان روغني كه پياز داغ را در آن سرخ كرده ايد باشد با حرارت كمي بيشتراز متوسط سرخ كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی
طرز تهيه سس ماهي:
آرد را در روغن زيتون تفت دهيد آب را كم كم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود ، زيره ، دارچين ، جوزهندي ، سويا سس و نمك و فلفل را اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا سس كمي غليظ شود و درپایان آبليمو را ااضافه كنيد.
طرز تهيه پلو:
سير رنده شده، زنجبيل و پياز نگيني شده را در روغن تفت داده ، برنج را اضافه کرده حدود 5 تا 6 دقيقه تفت دهيد ، 2 قاشق پياز داغ ، دارچين ، زيره ، جوزهندي، نمك ، فلفل و سويا سس را اضافه كنيد مواد را مخلوط كرده و سپس آب را بیفزاییدو بگذاريد تا آب برنج كشيده شود ، سپس حرارت را كم كنيد تا برنج دم بكشد . برنج را در ديس كشيده با قطعات ماهي سرخ شده و بقية پياز داغ و گشنيز تازه خرد شده روي برنج را تزیين كنيد . سس را در ظرف سس خوري ريخته و در كنار ديس برنج قرار دهيد وبه همراه برنج و ماهي ميل كنيد.