Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:53

24
شهریور
خوراک ماهی عربی

خوراک ماهی عربی

تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط كرده ، ماهي را به مدت يك ساعت در اين مايه بخوابانيد سپس آن را در آرد غلطانيده و در روغن فراوان كه بهتر است همان روغني كه پياز داغ را در آن سرخ كرده ايد باشد

مواد لازم  براي ماهي:

ماهي شير يا كوسه................... 1 كيلو

آرد................ 1 فنجان

پيازچه خرد شده ..............2 قاشق غذا خوري

آب ليمو ترش..................4 تا 5 قاشق غذاخوري

حلقه هاي ليموترش................1 عدد

سركه................... 5 تا 4 قاشق غذاخوري

روغن زيتون ...................5 تا 4 قاشق غذاخوري

سير رنده شده.................2 حبه

پودر زيره و فلفل  بهار................. از هر كدام 1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل....................... به مقدار لازم

روغن براي سرخ كردن ماهي.....................به مقدار لازم

 

مواد لازم براي تهية سس ماهي:

آرد................ 2 قاشق غذاخوري

پودر زيرة سياه.................... نصف قاشق غذاخوري

پودر دارچين ...................نصف قاشق چايخوري

جوزهندی........... 1 قاشق چايخوري

روغن زيتون..............3 قاشق غذاخوري

سويا سس.................یک و نیم قاشق غذاخوري

آب............. 2 ليوان

آبليمو................. به مقدار لازم

نمك و فلفل................. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی‌

 

 

 

مواد لازم براي تهية پلو:

برنج................... 3 پيمانه

پياز نگيني شده............... 1 پيمانه

گشنيزخرد شده................... 1 پيمانه

پياز داغ...............1 پيمانه

سير رنده شده.................... 1 تا 2 حبه

پودر زيرة سياه....................نصف قاشق چايخوري

پودردارچين................. نصف قاشق چايخوري

پودر زنجبيل.............. خشك1 قاشق چايخوري

پودر جوزهندي................ 1 قاشق چايخوري

سويا سس....................یک و نیم قاشق غذا خوري

آب................... 4 پيمانه

روغن..................4 تا 5 قاشق غذاخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک گوجه‌فرنگی با ذرت

 

 

 

طرز تهية ماهي:

 تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط كرده ، ماهي را به مدت يك ساعت در اين مايه بخوابانيد سپس آن را در آرد غلطانيده و در روغن فراوان كه بهتر است همان روغني كه پياز داغ را در آن سرخ كرده ايد باشد با حرارت كمي بيشتراز متوسط سرخ كنيد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

 

 

طرز تهيه  سس ماهي:

آرد را در روغن زيتون تفت دهيد آب را كم كم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود ، زيره ، دارچين ، جوزهندي ، سويا سس و نمك و فلفل را اضافه كرده و مرتب هم بزنيد  تا سس كمي غليظ  شود و درپایان آبليمو را ااضافه كنيد.

طرز تهيه  پلو:

سير رنده شده، زنجبيل و پياز نگيني شده را در روغن تفت داده ، برنج را اضافه کرده  حدود 5 تا 6 دقيقه تفت دهيد ، 2 قاشق پياز داغ ، دارچين ، زيره ، جوزهندي، نمك ، فلفل و سويا سس را اضافه كنيد مواد را مخلوط كرده و سپس آب را بیفزاییدو بگذاريد تا آب برنج كشيده شود ، سپس حرارت را كم كنيد تا برنج دم بكشد . برنج را در ديس كشيده با قطعات ماهي سرخ شده و بقية پياز داغ و گشنيز تازه خرد شده روي برنج را تزیين كنيد . سس را در ظرف سس خوري ريخته و در كنار ديس برنج قرار دهيد وبه همراه  برنج و ماهي ميل كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ادویه، سركه، طرز تهیه خوراک، غذای جنوبی، ادویه ماهی، جوزهندی، روغن زيتون، سويا سس تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز