روغن سرخ کردنی :3 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده :یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی :650 گرم
گل کلم :4 پیمانه
نمک: یک و یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل هالاپینو خرد شده: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: 2 قاشق چای خوری
زیره سبز :1/2 قاشق چای خوری
آب: 2 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی :1/2 پیمانه (دلخواه)
جعفری تازه خرد شده: 1/4 پیمانه
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
طرز تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
اگر شما هم از طرفداران غذاهای گیاهی هستید و دوست دارید یک شام سبک و کم حجم بخورید به شما پختن این غذای هندی را توصیه میکنیم. مقدار تندی غذا را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید.
ابتدا سیب زمینیها را پوست کنید و به صورت قطعات مکعبی یک سانتی متری درآورید. باید حدود سه پیمانه سیب زمینی خرد شده داشته باشید.
یک تابه بزرگ ترجیحاً نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس دو قاشق روغن را داخل آن بریزید و زنجبیل را که از قبل پوست و رنده کردهاید داخل روغن بریزید.
حدود ۳۰ ثانیه زنجبیل را تفت بدهید تا عطر آن را حس کنید. سپس سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و ۷–۸ دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند.
دسته گل کلم را تکه تکه کنید و آن را همراه با یک قاشق روغن باقی مانده و نمک به تابه اضافه کنید. ۵ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید. فلفل خرد شده، زردچوبه و زیره را اضافه کنید. آب را روی مواد بریزید و شعله را کم کنید.
5 تا 8 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی و گل کلم نرم شود. اگر میخواهید از نخود فرنگی استفاده کنید آن را در این مرحله اضافه کنید و ۲–۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی شما آماده است. خوراک را به بشقاب یا دیس مدنظرتان منتقل کنید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی
نکات کلیدی
میتوانید به جای رنده کردن زنجبیل از پودر آن هم استفاده کنید ولی زنجبیل تازه عطر بیشتری به خوراک شما میدهد.
اگر عطر زنجبیل را در غذا دوست ندارید میتوانید ادویه دلخواه خود را جایگزین یا به کلی آن را حذف کنید.
میتوانید کمی کنجد بوداده هم روی غذا بپاشید.