مواد لازم
فيله سينه مرغ ......................4 عدد (حدوداً 800 گرم)
آرد................ 35 گرم يا يك چهارم پيمانه
شير.................1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ..................... 2 عدد
آرد سوخاري ................175 گرم يا دو يك دوم پيمانه
پوست رنده شده ليمو ترش............. 2 قاشق چايخوري
جعفري تازه خرد شده................ 2 قاشق سوپخوري
ريحان تازه خرد شده................. 2 قاشق سوپخوري
پنير پارمزان ................25 گرم يا يك سوم پيمانه
روغن مايع.................به مقدارمناسب براي سرخ كردن
بیشتربخوانید:
شنیسل ماهی قـــزلآلا
مواد لازم سالاد لوبيا سبز:
لوبيا سبز تازه.................... 250 گرم
آب ليمو تازه.................... 2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون................ 1 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده تازه..................يك سوم پيمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا
روشتهیه
سينه مرغ را با بيفتك كوب بكوبيد تا به ضخامت نيم سانتيمتر برسد. سپس هر سينه را 2 قسمت نماييد.
آرد، شير و تخممرغ را در ظرف مناسب با همزن دستي مخلوط كنيد. در يك ظرف ديگر آرد سوخاري، رنده پوست ليموترش، جعفري و ريحان خرد شده و پنير پارمزان را با هم مخلوط نماييد. هر تكه سينه را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد سوخاري بزنيد و در روغن زيتون سرخ كنيد. سپس با سالاد لوبيا سبز ميل كنيد.
طرز تهيه سالاد:
لوبياها را پخته يا بخارپز نماييد، سپس با آبليموي تازه، روغن زيتون و جعفري خرد شده مخلوط كنيد.