Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 23:28

22
بهمن
شنیسل ماهــــی قـــزل‌آلا

شنیسل ماهــــی قـــزل‌آلا

طرز تهیه شنیسل ماهــــی قـــزل‌آلا

 شنیسل ماهــــی قـــزل‌آلا

 

 

مواد لازم:

 

ماهی قزل‌آلا     1 عدد

مخلوط آبلیمو و سركه     2 قاشق سوپخوری

نمك ، فلفل و پودر سیر     به میزان لازم

آرد سفید     100 گرم

تخم‌مرغ زده شده     1 عدد

زعفران دم‌كرده     1 قاشق مرباخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

آرد سوخاری     100 گرم

 

استخوان ماهی قزل‌آلا را مطابق شكل جدا كنید؛ سپس سركه، آبلیمو،  نمك، فلفل و پودر سیر را با هم تركیب نموده و ماهی را درون این سس قرار دهید تا مزه‌دار شود. بعد دو طرف ماهی را درون آرد سفید و سپس درون مخلوطی از تخم‌مرغ، زعفران و كمی فلفل و نمك قرار دهید. در آخر، ماهی را درون آرد سوخاری غلتانده و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، ابتدا ماهی را از قسمت پوست درون روغن قرار دهید و پس از سرخ شدن كامل طرف دیگر را نیز درون روغن سرخ كنید.

 

 

 

برچسب ها: شنیسل ماهــــی قـــزل‌آلا تعداد بازديد: 870 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز