شنیسل ماهــــی قـــزلآلا
مواد لازم:
ماهی قزلآلا 1 عدد
مخلوط آبلیمو و سركه 2 قاشق سوپخوری
نمك ، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
آرد سفید 100 گرم
تخممرغ زده شده 1 عدد
زعفران دمكرده 1 قاشق مرباخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری 100 گرم
استخوان ماهی قزلآلا را مطابق شكل جدا كنید؛ سپس سركه، آبلیمو، نمك، فلفل و پودر سیر را با هم تركیب نموده و ماهی را درون این سس قرار دهید تا مزهدار شود. بعد دو طرف ماهی را درون آرد سفید و سپس درون مخلوطی از تخممرغ، زعفران و كمی فلفل و نمك قرار دهید. در آخر، ماهی را درون آرد سوخاری غلتانده و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، ابتدا ماهی را از قسمت پوست درون روغن قرار دهید و پس از سرخ شدن كامل طرف دیگر را نیز درون روغن سرخ كنید.