مواد لازم
سبزي معطر(خالواش- نعناع و گشنيز)ساییده شده................ 2 تا دو و نيم قاشق سوپخوري
بادمجان متوسط..................4 تا 5 عدد
مغز گردو ساييده شده................150 گرم
سير ساییده....................2 تا 3 حبه
گلپر................. نصف قاشق مرباخوري
آب انار ترش تازه يا آب غوره....................يك ليوان
نمك................. به مقدار لازم
دانههاي انارترش و فلفل سبز.....................بدلخواه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش حبشی؛ یک غذای خوشمزه جنوبی
طرز تهیه خورش مرغ و انار
روشتهیه
سبزيها را پاك كرده و خوب شسته و بگذاريد تا آبش خشك شود بعد با كمي نمك آن راساييده يا خيلي ريز خرد كنيد. بادمجانها را روی آتش یا در فر کاملا کباب کنید و پوست بگيريد و با گوشت كوب آن را له كنيد. سپس بادمجان و مغز گردو و سير و سبزيها را با هم مخلوط كنيد و آب انار يا آب غوره را كم كم به آن اضافه كنيد. به اندازهاي كه خيلي رقيق نشود.
اگر نمك آن كم بود نمك و گلپر را به آن اضافه نماييد بعد آن را در ظرفي ريخته و با دانه هاي انار ترش و فلفل سبز تزيين كنيد و اگر ميل داريد كه كال كباب كمي مزه تند داشته باشد همراه سبزيها يك دانه فلفل سبز تند اضافه نماييد.
منبع : شور و شیرین