Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:45

22
شهریور
كال كباب

كال كباب

سبزيها را پاك كرده و خوب شسته و بگذاريد تا آبش خشك شود بعد با كمي نمك آن راساييده يا خيلي ريز خرد كنيد. بادمجانها را روی آتش یا در فر کاملا کباب کنید و پوست بگيريد و با گوشت كوب آن را له كنيد.

مواد لازم

سبزي معطر(خالواش- نعناع و گشنيز)ساییده شده................ 2 تا دو و نيم قاشق سوپخوري

بادمجان متوسط..................4 تا 5 عدد

مغز گردو ساييده شده................150 گرم 

سير ساییده....................2 تا 3 حبه

گلپر................. نصف قاشق مرباخوري

آب انار ترش تازه يا آب غوره....................يك ليوان

نمك................. به مقدار لازم

دانه‌هاي انارترش و فلفل سبز.....................بدلخواه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش حبشی؛ یک غذای خوشمزه جنوبی

طرز تهیه خورش مرغ و انار

 

 

 

روش‌تهیه

سبزيها را پاك كرده و خوب شسته و بگذاريد تا آبش خشك شود بعد با كمي نمك آن راساييده يا خيلي ريز خرد كنيد. بادمجانها را روی آتش یا در فر کاملا کباب کنید و پوست بگيريد و با گوشت كوب آن را له كنيد. سپس بادمجان و مغز گردو و سير و سبزيها را با هم مخلوط كنيد و آب انار يا آب غوره را كم كم به آن اضافه كنيد. به اندازه‌اي كه خيلي رقيق نشود.

 اگر نمك آن كم بود نمك و گلپر را به آن اضافه نماييد بعد آن را در ظرفي ريخته و با دانه هاي انار ترش و فلفل سبز تزيين كنيد و اگر ميل داريد كه كال كباب كمي مزه تند داشته باشد همراه سبزيها يك دانه فلفل سبز تند اضافه نماييد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای محلی، کال کباب، طرز تهیه، غذای گیلانی، غذای شمالی، طرز تهیه کال کباب تعداد بازديد: 153 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز