Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:06

13
شهریور
6 راز خوشمزه شدن خورش

6 راز خوشمزه شدن خورش

در این مقاله قصد داریم ترفندهایی برای خوشمزه شدن خورش‌ها به شما آموزش می دهیم

بعضی از ما فکر می‌کنیم همین که حبوبات، گوشت و سبزی و ... را با هم مخلوط کنیم و بپزیم یا ابتدا گوشت را داخل پیاز داغ تفت دهیم خورش خوشمزه‌ای خواهیم داشت در حالی که هر خورشی فوت و فن‌های خاصی برای خوشمزه شدن دارد. در ادامه به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
 
 

 

خوشمزه شدن خورش با 6 نکته کلیدی و مهم, نکاتی برای خوشمزه شدن خورش‌ ها

اگر آب‌ لیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می‌گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آب‌لیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.

رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می‌‏کند.

اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کنید و در آن بیندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن‌‏را محکم ببندید ودرغذا بیندازید؛ چربی‌‏ها به دور پاکت جمع می‌‏شوند و می‌‏توانید آن‌‏ها رابردارید.

برای این‌که خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردو‌ها روغن بیشتری پس بدهند.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش حبشی؛ یک غذای خوشمزه جنوبی

طرز تهیه خورش مرغ و انار

انواع خورش بامیه + طرز تهیه

 

 

 

برچسب ها: خورش، آموزش آشپزی، خورشت، خورش قورمه سبزی، خورش قیمه، انواع خورشت، فوت وفن تعداد بازديد: 150 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز