تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
كلم براكلي (گلچه كرده).................... 240 گرم
نان باگت مكعبي خرد كرده.................... 5 پيمانه
پنير چدار رنده كرده .................. 240 گرم
پياز خرد كرده................... 1 عدد متوسط
پيازچة خرد كرده....................30 گرم
ژامبون خرد كرده................... 240 گرم
تخم مرغ.................... 8 عدد
شير...................... 375 ميلي ليتر (يك و يك دوم پيمانه)
بیشتربخوانید:
سوپ کلم بروکلی + طرز تهیه
طرز تهیه
براكلي را چند ثانيه در ظرف حاوي آب جوش و نمك بپزيد و در صافي بريزيد. آنگاه ظرف نسوزي را به گنجايش 3 ليتر، چرب كنيد و حالا نيمي از نان را درون ظرف بريزيد و پنير، پياز و پيازچه را به آن بيفزائيد. نيمي از ژامبون و براكلي را نيز به آن افزوده و با باقيماندة نان روي اين مواد را بپوشانيد. حالا 4عدد از تخم مرغها را همراه شير، در ظرف ديگري بريزيد و هم بزنيد. اكنون اين مخلوط را روي كسرول بريزيد و باقيماندة ژامبون و براكلي را به آن بيفزائيد. آنگاه روي ظرف را با سليفون بپوشانيد و به مدت تقريبي 24 ساعت و يا دستكم 8 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا كسرول براكلي را به مدت تقريبي 30 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد. سپس كسرول را از فر درآوريد و 4 حفره در آن بسازيد و باقيماندة تخممرغها را در اين حفرهها بشكنيد. اكنون كسرول را دوباره در فر بگذاريد و دماي فر را به 170 درجة سانتيگراد، كاهش دهيد و كسرول را 20-25 دقيقة ديگر، بپزيد. كسرول را در همان ظرف سر ميز ببريد.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های پخت پاستا