Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:58

13
شهریور
كَسِرول براكلي

كَسِرول براكلي

براكلي را چند ثانيه در ظرف حاوي آب جوش و نمك بپزيد و در صافي بريزيد. آن‌گاه ظرف نسوزي را به گنجايش 3 ليتر، چرب كنيد و حالا نيمي از نان را درون ظرف بريزيد و پنير، پياز و پيازچه را به آن بيفزائيد. نيمي از ژامبون و براكلي را نيز به آن افزوده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

كلم براكلي (گلچه كرده).................... 240 گرم

نان باگت مكعبي خرد كرده.................... 5 پيمانه

پنير چدار رنده كرده  .................. 240 گرم

پياز خرد كرده................... 1 عدد متوسط

پيازچة خرد كرده....................30 گرم

ژامبون خرد كرده................... 240 گرم

تخم مرغ.................... 8 عدد

شير...................... 375 ميلي ليتر (يك و يك دوم پيمانه)

بیشتربخوانید:

سوپ کلم بروکلی + طرز تهیه

 

طرز تهیه

براكلي را چند ثانيه در ظرف حاوي آب جوش و نمك بپزيد و در صافي بريزيد. آن‌گاه ظرف نسوزي را به گنجايش 3 ليتر، چرب كنيد و حالا نيمي از  نان را درون ظرف بريزيد و پنير، پياز و پيازچه را به آن بيفزائيد. نيمي از ژامبون و براكلي را نيز به آن افزوده و با باقيماندة نان روي اين مواد را بپوشانيد. حالا 4عدد از تخم مرغ‌ها را همراه شير، در ظرف ديگري بريزيد و هم بزنيد. اكنون اين مخلوط را روي كسرول بريزيد و باقيماندة ژامبون و براكلي را به آن بيفزائيد. آن‌گاه روي ظرف را با سليفون بپوشانيد و به مدت تقريبي 24 ساعت و يا دست‌كم 8 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا كسرول براكلي را به مدت تقريبي 30 دقيقه،  در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد. سپس كسرول را از فر درآوريد و 4 حفره در آن بسازيد و باقيماندة تخم‌مرغ‌ها را در اين حفره‌ها بشكنيد. اكنون كسرول را دوباره در فر بگذاريد و دماي فر را به 170 درجة‌ سانتيگراد، كاهش دهيد و كسرول را 20-25 دقيقة ديگر، بپزيد. كسرول را در همان ظرف سر ميز ببريد.

 بیشتر بخوانید:

فوت و فن های پخت پاستا

 

 

 

 

برچسب ها: ژامبون، فینگرفود، طرز تهیه، آموزش اشپزی، نان باگت، پنير چدار تعداد بازديد: 208 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز