Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 02:06

27
مرداد
دمی عدس

دمی عدس

مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را بیفزایید و 5 تا 6 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. ادویه خورشی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. 4 پیمانه آب به گوشت اضافه كرده و اجازه دهید گوشت به مدت 60 دقیقه بپزد.

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر

برنج خیس کرده...................3 پیمانه

عدس خیس کرده................یک‌و نیم پیمانه

گوشت ماهیچه.............3 عدد، با استخوان

پیاز ساطوری.............یک عدد بزرگ

سبزی پلوی ساطوری شده................2 پیمانه

ادویه خورشی.............یک و نیم قاشق چایخوری

ادویه پلویی...................یک قاشق چایخوری

محلول زعفران...............یک قاشق سوپخوری

نمک..................یک و نیم قاشق سوپخوری

روغن...................یک پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دمپختک ؛ غذای اصیل و ساده

 

 

 

روش‌تهیه

مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را بیفزایید و 5 تا 6 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. ادویه خورشی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. 4 پیمانه آب به گوشت اضافه كرده و اجازه دهید گوشت به مدت 60 دقیقه بپزد.

در مرحله‌ی بعد عدس را اضافه كرده و 20 تا 30 دقیقه همراه با گوشت بپزيد. سبزی را در روغن خوب تفت داده و برنج خیس کرده را همراه  2 پیمانه آب گرم به سبزي اضافه كرده و اجازه دهید تا آب برنج کشیده شود. ادویه پلویی را روی آن پاشيده و با کفگیر کمی زیر و رو كرده و چلو را دم کنید. در آخر زعفران دم کرده را روی پلو داده و  با کفگیر مخلوط كرده، در دیس بکشید و ماهیچه‌ها را کنار ظرف قرار دهید.

 بیشتربخوانید:

دمپختک شیرازی

 

 

 

یادآوری

سبزی های سبزی پلو شامل تره، جعفری، شوید و گشنیز به نسبت مساوی، یک شاخه شنبلیله و چند حبه سیر است

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: عدس، ادویه، آموزش آشپزی، زعفران، غذای ایرانی، دمپختک تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز