مواد لازم برای 5 تا 6 نفر
برنج خیس کرده...................3 پیمانه
عدس خیس کرده................یکو نیم پیمانه
گوشت ماهیچه.............3 عدد، با استخوان
پیاز ساطوری.............یک عدد بزرگ
سبزی پلوی ساطوری شده................2 پیمانه
ادویه خورشی.............یک و نیم قاشق چایخوری
ادویه پلویی...................یک قاشق چایخوری
محلول زعفران...............یک قاشق سوپخوری
نمک..................یک و نیم قاشق سوپخوری
روغن...................یک پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دمپختک ؛ غذای اصیل و ساده
روشتهیه
مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را بیفزایید و 5 تا 6 دقیقهی دیگر تفت دهید. ادویه خورشی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. 4 پیمانه آب به گوشت اضافه كرده و اجازه دهید گوشت به مدت 60 دقیقه بپزد.
در مرحلهی بعد عدس را اضافه كرده و 20 تا 30 دقیقه همراه با گوشت بپزيد. سبزی را در روغن خوب تفت داده و برنج خیس کرده را همراه 2 پیمانه آب گرم به سبزي اضافه كرده و اجازه دهید تا آب برنج کشیده شود. ادویه پلویی را روی آن پاشيده و با کفگیر کمی زیر و رو كرده و چلو را دم کنید. در آخر زعفران دم کرده را روی پلو داده و با کفگیر مخلوط كرده، در دیس بکشید و ماهیچهها را کنار ظرف قرار دهید.
بیشتربخوانید:
دمپختک شیرازی
یادآوری
سبزی های سبزی پلو شامل تره، جعفری، شوید و گشنیز به نسبت مساوی، یک شاخه شنبلیله و چند حبه سیر است