Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:09

22
مرداد
خورش متنجان

خورش متنجان

مرغ، مرغابي، اردک يا خوتکا را پاک کرده و بشوييد و کمي نمک به آن بزنيد. مغز گردو را سائيده و نرم کنيد. در يک قابلمه آب‌غوره يا آب انارترش، زردچوبه و نمک را با يک ليوان آب بجوشانيد.

مواد لازم

مرغابي، اردک، خوتکا يا مرغ.....................1 عدد

مغز گردو.................400 تا 500 گرم

قيسي................250 گرم

کشمش................200 گرم

رب انار..............2 قاشق غذاخوري

رب‌گوجه‌فرنگي....................2 قاشق غذاخوري

شکر..................3 تا 4 قاشق غذاخوري

گلپر................2 قاشق مرباخوري

آب‌غوره،آب انارترش.....................يک‌و‌نيم تا 2 پيمانه

زردچوبه..................مقداري

نمک.................مقداري

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

 

 

روش‌تهیه

مرغ، مرغابي، اردک يا خوتکا را پاک کرده و بشوييد و کمي نمک به آن بزنيد. مغز گردو را سائيده و نرم کنيد. در يک قابلمه آب‌غوره يا آب انارترش، زردچوبه و نمک را با يک ليوان آب بجوشانيد.

گردوي سائيده را اول کمي در آب حل کنيد، سپس داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا حدود 4 تا 5 ساعت با حرارت ملايم جا بيفتد. اگر غليظ بود در آن آب سرد بريزيد تا گردو به روغن بيفتد. ترشي و نمک آن را اندازه کنيد. توجه داشته باشيد هر قدر پخت گردو طولاني‌تر باشد خورش بهتر جا مي‌افتد.

مرغ را با مقدار کمي روغن در تابه تفت داده و به قابلمه اضافه کنيد. بعد از آن‌که پخته شد رب گوجه‌فرنگي و رب‌انار را اضافه كرده و بعد قيسي و کشمش را در خورش بريزيد و اجازه دهيد تا خوب پخته شود. در انتها به خورش گلپر بزنيد و بگذاريد تا خوب به روغن بيفتد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: رب انار، غذای سنتی، آموزش آشپزی، خورشت تعداد بازديد: 204 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز