Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:55

15
مرداد
تاج ماهی شیر

تاج ماهی شیر

ماهی شیر را فیله کرده و سر آن را جدا کنید و فقط قسمت دم آن را بگذارید و فیله ماهی را به اندازه دو بند انگشت برش بزنید به صورتی که تکه‌های آن از هم جدا نشوند تا بتوانید یک نیم هلال به وجود بیاورید

مواد لازم

ماهی شیر درسته.................... 1 کیلوگرم

نمک و روغن................ به مقدار لازم

لیمو تازه................ 1 عدد

 بیشتربخوانید:

گمج کباب + دستور تهیه

 

 

مواد سس:

روغن مایع................. 2 قاشق سوپ‌خوری

گشنیز................... 50 گرم

پیاز متوسط.................. 1 عدد

جعفری ..............30 گرم

سس خردل................... 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل.................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کتلت سویا؛ یک غذای خوشمزه گیاهی

 

 

روش‌تهیه

ماهی شیر را فیله کرده و سر آن را جدا کنید و فقط قسمت دم آن را بگذارید و فیله ماهی را به اندازه دو بند انگشت برش بزنید به صورتی که تکه‌های آن از هم جدا نشوند تا بتوانید یک نیم هلال به وجود بیاورید، سپس فیله دوم را به همان صورت درآورید و دو تکه را به هم بچسبانید، کمی نمک، روغن و آب لیمو با برس روی فیله ماهی بکشید تا مزه‌دار شود، سپس فیله‌ را روی صفحه سیلیکونی به صورت تاج درآورید و در پایان به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. سس را هم مطابق تصویر وسط حلقه ماهی بریزید.

بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

 

 

طرز تهیه سس:

روغن، گشنیز، پیاز و جعفری را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود، سپس خردل را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذاهای دریایی، مزه دار کردن ماهی، ماهی شیر تعداد بازديد: 210 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز