Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:09

13
مرداد
پلو پيازچه با روغن زيتون

پلو پيازچه با روغن زيتون

پيازچه را با روغن زيتون تا حدي تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس برنج شسته شده را اضافه كرده، تفت دهيد. زردچوبه، نمك، فلفل را افزوده هم بزنيد. سپس محلول زعفران و استاك مرغ را اضافه و با در بسته روي حرارت متوسط قرار دهيد

مواد لازم برای 2 نفر

برنج مرغوب...............يك و يك‌دوم پيمانه

روغن زيتون.................يك چهارم پيمانه

پيازچه خرد شده با ساقه سبز...................يك‌دوم پيمانه

زردچوبه، نمك، فلفل....................به مقدار لازم

محلول زعفران....................به مقدار لازم

استاك مرغ (آب مرغ).....................دو و يك‌دوم پيمانه   

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

روش‌تهیه

پيازچه را با روغن زيتون تا حدي تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس برنج شسته شده را اضافه كرده، تفت دهيد. زردچوبه، نمك، فلفل را افزوده هم بزنيد. سپس محلول زعفران و استاك مرغ را اضافه و با در بسته روي حرارت متوسط قرار دهيد تا برنج باز و مايع آن تبخير شود. سپس دم كنيد و روي حرارت كم قرار دهيد تا بپزد. پس از آماده شدن با كباب سفيد مرغ با آناناس سرو نماييد. در صورت دلخواه مي‌توانيد هنگام سرو ذرت پخته به پلوي فوق اضافه و مخلوط نموده سپس سرو نماييد. زردچوبه و زعفران تا حدي اضافه نماييد تا پلوي خوشرنگي داشته باشيد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: زعفران، پلو، آموزش اشپزی، روغن زيتون تعداد بازديد: 149 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز