مواد لازم
فيله مرغ........................ 500 گرم (حدوداً 9 عدد)
روغن مايع ...................نصف فنجان
آب آناناس .....................1 فنجان
نمك................... مقداري
فلفل قرمز................. 1 قاشق چايخوري
آب ليموترش تازه................... نصف فنجان
مواد لازم براي روية جوجه چيني:
آرد شيريني ....................2 فنجان
بكينگپودر ......................1 قاشق غذاخوري
جوش شيرين.................... نصف قاشق مرباخوري
نمك و فلفل سفيد.................. 1 قاشق مرباخوري
ماءالشعير.................. 1 فنجان
شير..................... 1 فنجان
سفيدة تخممرغ.....................2 عدد
زعفران.................3 قاشق چايخوري
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده
طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه
روشتهیه
ابتدا فيلهها را از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد و در محلولي مركب از روغن، آب آناناس، نمك، فلفل و آبليمو به مدت 3 ساعت بخوابانيد.
براي تهية مواد روية جوجه چيني ابتدا آرد و بكينگپودر، جوش شيرين، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و سپس ماءالشعير و شير را بيفزاييد و خيلي خوب هم بزنيد. در ظرفي ديگر سفيده را با همزن آنقدر بزنيد تا خوب كف كند و وقتي ظرف را بر ميگردانيد از ظرف نريزد. سفيدة زده شده را نيز به مواد اضافه كنيد و در آخر هم زعفران را بيفزاييد و مواد را خوب مخلوط كنيد. فيلهها را از مواد بيرون آورده و به مدت 2 تا 3 دقيقه صبر كنيد تا آب آنها كشيده شود و بعد آنها را در ماية جوجه چيني فرو برده و در روغن داغ سرخ كنيد. وقتي جوجهها طلايي رنگ شدند از روغن بيرون آوريد و بر روي حولة آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.