Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:07

11
مرداد
بريانی ميگو خلیجی

بريانی ميگو خلیجی

ميگو را با 2 پيمانه آب به مدت 3 دقيقه و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آب پر كنيد. پياز و سير را با روغن تفت داده تا رنگ آن طلايي شود. سپس ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي گشنيز و شنبليله به پيازداغ اضافه كنيد

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر

ميگو...............نيم كيلو

برنج..................3 پيمانه

هويج پخته و خرد شده................2 عدد متوسط

سيب‌زميني پخته و خرد شده...............2 عدد متوسط

پياز خرد شده.................1 عدد متوسط

نمك.................به مقدارلازم

فلفل قرمز..................به مقدار دلخواه

زردچوبه.................نصف قاشق چايخوري

دارچين...............نصف قاشق چايخوري

ففل دلمه‌اي خرد شده...................يك‌دوم پيمانه

سير خرد شده...............2 قاشق سوپخوري

نخود فرنگي پخته شده....................1 پيمانه

گشنيز و شنبليله.................يك‌دوم پيمانه

روغن..................3 تا 4 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

پنیر پیتزا خانگی + طرز تهیه

 طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامه‌ای و خوشمزه

 

 

 

روش‌تهیه

ميگو را با 2 پيمانه آب به مدت 3 دقيقه و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آب پر كنيد. پياز و سير را با روغن تفت داده تا رنگ آن طلايي شود. سپس ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي گشنيز و شنبليله به پيازداغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. هويج، قارچ، سيب‌زميني، فلفل‌دلمه‌اي، فلفل قرمز، گرد ليموعماني، زردچوبه، دارچين، نخودفرنگي و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيدو مرتب هم بزنيد وقتي آب ميگو كشيده شد حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج در قابلمه‌اي مناسب، مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد. سپس مايه ميگو را روي برنج ريخته دوباره برنج و ميگو تا كل برنج و ميگو ريخته شود. يك ساعت تا يك ساعت و نيم روي حرارت ملايم قرار داده دم كنيد. هنگام كشيدن د ر ظرف سرو ميگو را با برنج مخلوط كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای دریایی، مزه دار کردن میگو تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز