Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 00:39

7
مرداد
طرز تهیه دونات مرغ، یک پیش غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه دونات مرغ، یک پیش غذای ساده و خوشمزه

دونات یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد. این بار می توانید با دونات یک پیش غذای خوشمزه درست کنید. دونات مرغ یکی از این پیش غذاها است

مواد لازم برای تهیه دونات مرغ

تخم مرغ : 2 عدد

ماست : 1 قاشق سوپ خوری

روغن : 1 قاشق سوپ خوری

نمک : یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر : نصف قاشق غذا خوری

زرد چوبه : کمی

شیر خشک : 1 قاشق غذا خوری

ارد : 2 پیمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دونات خوشمزه

 

 

 

مواد میانی دونات مرغ

سیب زمینی متوسط : 1 عدد اب پز

سینه مرغ ابپز : 1 عدد

سبزی معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به اندازه دلخواه

پنیر گودا ورقه ایی : 8 عدد

کره : 15 گرم

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک رولت خانگی

 

 

 

طرز تهیه دونات مرغ

تخم مرغ و ماست, روغن را خوب مخلوط کنید.

آرد, پکینگ پودر, زرد چوبه, نمک,شیر خشک,آرد رو با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر درست شود. دقت کنید آرد را کم کم باید اضافه کنید.

خمیر را داخل کیسه بگذارید تا خشک نشود.

مواد میانی را با هم مخلوط کنید.

خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل مستطیل وردنه بکشید. دقت کنید قطر خمیر از نیم سانت بیشتر نباشد.

مواد میانی را به همراه دو ورقه پنیر گودا وسط خمیر بگذارید,سعی کنید پنیر در وسط مواد میانی باشه که موقع پخت از خمیر بیرون نریزد.

لبه های خمیر را خوب روی هم کیپ کنید و بعد به شکل دونات فرم دهید.

وی خمیر را کمی زرده تخم مرغ بزنید.

فر را 15 دقیقه قبل با دمای 175 گرم کنید.

دونات را درون فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک رولت خانگی

کیک مارمالاد؛ عصرانه ای بی نظیر

شیرینی‌های خوشمزه کرمانشاهی + طرز تهیه

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، دونات، زرد چوبه، پنیر گودا، طرز تهیه، بکینگ پودر، دونات مرغ تعداد بازديد: 241 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز