مواد لازم
کره................. 100 گرم
پیاز نگینیشده ..................1 عدد
سیبزمینی متوسط، حبهایشده....................... 4 عدد
نمک و فلفل ......................به مقدار لازم
استاک گوشت..................... 4 پیمانه
گشنیز خردشده................. 500 گرم
خامه.................... 200 گرم
برگ گشنیز...................... برای تزیین به تعداد لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ رشته فرنگی، خوش طعم و لذیذ
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
روشتهیه
کره را در قابلمه ریخته و گرم کنید و پیاز را اضافه کنید، پس از سبکشدن سیبزمینی را افزوده و تفت دهید، نمک و فلفل زده و بعد استاک را روی مواد بریزید و اجازه دهید سیبزمینی کاملاً بپزد. در اواخر پخت گشنیز خردشده را بیفزایید و به مدت 5 دقیقه بپزید و خامه را اضافه کنید، به جوش که رسید قابلمه را از روی حرارت برداشته و سوپ را در مخلوطکن بریزید یا به وسیله گوشتکوب برقی مخلوط کنید. سوپ آماده است و آن را با برگهای گشنیز تزیین نمایید.