Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:40

30
تیر
سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

کره را در قابلمه ریخته و گرم کنید و پیاز را اضافه کنید، پس از سبک‌شدن سیب‌زمینی را افزوده و تفت دهید، نمک و فلفل زده و بعد استاک را روی مواد بریزید و اجازه دهید سیب‌زمینی کاملاً بپزد.

مواد لازم

کره................. 100 گرم

پیاز نگینی‌شده ..................1 عدد

سیب‌زمینی متوسط، حبه‌ای‌شده....................... 4 عدد

نمک و فلفل ......................به مقدار لازم

استاک گوشت..................... 4 پیمانه

گشنیز خردشده................. 500 گرم

خامه.................... 200 گرم

برگ گشنیز...................... برای تزیین به تعداد لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی، خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

 

روش‌تهیه

کره را در قابلمه ریخته و گرم کنید و پیاز را اضافه کنید، پس از سبک‌شدن سیب‌زمینی را افزوده و تفت دهید، نمک و فلفل زده و بعد استاک را روی مواد بریزید و اجازه دهید سیب‌زمینی کاملاً بپزد. در اواخر پخت گشنیز خردشده را بیفزایید و به مدت 5 دقیقه بپزید و خامه را اضافه کنید، به جوش که رسید قابلمه را از روی حرارت برداشته و سوپ را در مخلوط‌کن بریزید یا به وسیله گوشت‌کوب برقی مخلوط کنید. سوپ آماده است و آن را با برگ‌های گشنیز تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، طرز تهیه سوپ، گشنیز، پیش غذا، سوپ فوری، سوپ گشنیز، استاک گوشت تعداد بازديد: 135 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز