Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:09

20
تیر
کباب مرغ گشنیزی

کباب مرغ گشنیزی

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه،‌تخم گشنیز و زیره را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید گشنیز را نیز بیفزائید و یک دقیقه دیگر ورز دهید. حالا هر بار با دست مرطوب یک گلوله از گوشت را برداشته در دست فرم دهید

تحریری زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت چرخکرده کم چرب............. 600 گرم

پیاز رنده کرده................ 1 عدد درشت

نمک و فلفل................ به میزان لازم

زعفران................ به میزان لازم

زردچوبه................ یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر تخم‌ گشنیز ............    یک دوم قاشق چایخوری

زیره............... یک چهارم قاشق چایخوری

گشنیز............ خرد کرده یک پیمانه

کره یا روغن................ به میزان لازم

گوجه گیلاسی............... به میزان لازم

 

روش تهیه

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه،‌تخم گشنیز و زیره را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید گشنیز را نیز بیفزائید و یک دقیقه دیگر ورز دهید. حالا هر بار با دست مرطوب یک گلوله از گوشت را برداشته در دست فرم دهید و به سیخ چوبی یا فلزی بکشید. سپس در تابة چربکرده یا صفحة گریل آن را کباب کنید و به همراه گوجه‌های کبابی و نان میل نمائید. در صورت دلخواه از برنج هم می‌توان استفاده کنید.

برچسب ها: کباب، جوجه کباب، طرز تهیه، کوبیده مرغ تعداد بازديد: 148 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز