Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 13:13

20
تیر
رول میگو

رول میگو

در قابلمه‌ای کوچک آب بریزید به همراه سرکه و کمی نمک و اجازه دهید به جوش بیاید، سپس میگوها را اضافه کرده و به مدت 5/1 دقیقه بپزید و آب‌کش کرده و کنار بگذارید. فلفل دلمه‌ای‌ها را همراه سیر با کره کمی تفت دهید، نمک و فلفل بزنید

مواد لازم

سرکه ........................1 قاشق سوپ‌خوری

میگوی پاک‌شده.................. 10 عدد

فلفل دلمه‌ای سه رنگ، نگینی‌خردشده ...................از هر کدام نصف یک عدد

سیر خردشده............... 2 حبه

کره .................30 گرم

ریحان خردشده ................1 قاشق سوپ‌خوری

ورق برنج.................. 10 عدد

نمک و فلفل................. به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

در قابلمه‌ای کوچک آب بریزید به همراه سرکه و کمی نمک و اجازه دهید به جوش بیاید، سپس میگوها را اضافه کرده و به مدت 5/1 دقیقه بپزید و آب‌کش کرده و کنار بگذارید. فلفل دلمه‌ای‌ها را همراه سیر با کره کمی تفت دهید، نمک و فلفل بزنید و وقتی شعله را خاموش کردید ریحان را اضافه کنید. داخل کاسه‌ای گود آب جوش بریزید و یک عدد از ورق‌های برنج را به مدت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود و بعد روی پارچه‌ای تمیز پهن کنید، با قاشق مقداری از فلفل دلمه‌ای‌های آماده‌شده را روی ورق برنج قرار دهید، سپس یک عدد از میگوها را روی آن بگذارید و بعد رول کنید. به همین ترتیب بقیه را آماده کنید. در پایان کنار سویاسس سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ادویه، غذای دریایی، سرکه، مزه دار کردن میگو تعداد بازديد: 123 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز