مواد لازم
سرکه ........................1 قاشق سوپخوری
میگوی پاکشده.................. 10 عدد
فلفل دلمهای سه رنگ، نگینیخردشده ...................از هر کدام نصف یک عدد
سیر خردشده............... 2 حبه
کره .................30 گرم
ریحان خردشده ................1 قاشق سوپخوری
ورق برنج.................. 10 عدد
نمک و فلفل................. به مقدار لازم
روشتهیه
در قابلمهای کوچک آب بریزید به همراه سرکه و کمی نمک و اجازه دهید به جوش بیاید، سپس میگوها را اضافه کرده و به مدت 5/1 دقیقه بپزید و آبکش کرده و کنار بگذارید. فلفل دلمهایها را همراه سیر با کره کمی تفت دهید، نمک و فلفل بزنید و وقتی شعله را خاموش کردید ریحان را اضافه کنید. داخل کاسهای گود آب جوش بریزید و یک عدد از ورقهای برنج را به مدت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود و بعد روی پارچهای تمیز پهن کنید، با قاشق مقداری از فلفل دلمهایهای آمادهشده را روی ورق برنج قرار دهید، سپس یک عدد از میگوها را روی آن بگذارید و بعد رول کنید. به همین ترتیب بقیه را آماده کنید. در پایان کنار سویاسس سرو نمایید.