مواد لازم
برنج................. 2 پیمانه
رشته پلویی.................... یکدوم پیمانه
پیاز، نگینیخردشده ..................1 عدد
گوجهفرنگی................ 6 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن................ به مقدار لازم
کره.................. 50 گرم
بیشتربخوانید:
فوت و فن پخت قلیه ماهی
طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان
روشتهیه
برنج را آبکش کرده و رشته را اواخر پخت اضافه کنید، سپس زردچوبه را افزوده و برنج را آبکش نمایید. پیاز را سرخ کنید. گوجهها را دو نیم کرده و کمی سرخ کنید. برنج را در دیگ ریخته و لابهلای برنج پیازداغ و گوجه سرخشده قرار دهید و برنج را دم کنید، سپس در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را با گوجه سرخشده و پیازداغ تزیین کرده و روی آن کره آبشده بریزید.
منبع : شور و شیرین