مواد لازم برای تهیه مرغ لیمویی
آرد ذرت : 1 قاشق چایخوری
سس سویا: 1 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده
آب لیمو تازه: 1/2 قاشق غذاخوری
روغن: 2 قاشق چایخوری
سینه مرغ: 1 عدد حدود 150 گرم، برش داده شده به قطر 1/5 سانت
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده
هویج ورقه شده
کلم بروکلی: 100 گرم خرد شده
آب مرغ: 1 لیوان
پیاز خلال شده: 4 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سیرپلو ؛ غذای خوش طعم و اصیل ایرانی
طرز تهیه مرغ لیمویی
آرد ذرت، سس سویا و آب لیمو را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
روغن را درون تابه ریخته و مرغ، فلفل دلمه ای، هویج و کلم بروکلی را با هم تفت دهید تا زمانی که سبزیجات کمی نرم و مرغ هم برشته شود.
مخلوط آب لیمو، سس سویا و آرد ذرت را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
آب مرغ را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا سس کمی غلیظ شده و مرغ پخته شود.
در انتها هنگام سرو پوست لیمو رنده شده را روی خوراک مرغ بریزید.
بیشتر بخوانید:
سوپ گشنیز
طرز تهیه سالاد قارچ با سس ماست