Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 06:55

22
خرداد
طرز تهیه فلافل اصل جنوبی

طرز تهیه فلافل اصل جنوبی

شاید برایتان جالب باشد بدانید فلافل آن قدر در جهان محبوب است که روز جهانی دارد. 12 ژوئن همزمان با 22 خرداد روزی است که در تقویم برای این غذای محبوب خاورمیانه‌ای در نظر گرفته شده ‌است.

در این مقاله طرز تهیه یک فلافل جنوبی اصل را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه شوید
 
 
مواد لازم برای تهیه فلافل برای ۴ نفر

سیر: 4 حبه

نخود: 300 گرم

تخم مرغ: یک عدد

جعفری :100 گرم

پیاز متوسط: یک عدد

زیره :یک قاشق چای خوری

تخم گشنیز: یک قاشق چای خوری

آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی: به اندازه کافی

نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه: به اندازه



طرز تهیه فلافل خوزستانی
طرز تهیه فلافل خوزستانی,طرز تهیه فلافل اصل جنوبی

بیشتر بخوانید:

رازهای پخت فلافل و بادمجان شکم پر خوشمزه

طرز تهیه فلافل؛ با یک روش متفاوت

فلافل آبادانی + طرزتهیه

 

شاید برایتان جالب باشد بدانید فلافل آن قدر در جهان محبوب است که روز جهانی دارد. 12 ژوئن همزمان با 22 خرداد روزی است که در تقویم برای این غذای محبوب خاورمیانه‌ای در نظر گرفته شده ‌است. برخی تاریخ شکل گیری فلافل را به کشور‌هایی مانند فلسطین، مصر و سوریه نسبت می‌دهند البته در کشور ما این غذا در جنوب کشور طرفداران بیشتری دارد.

اگر می خواهید فلافل شما مانند فلافل بیرون شود حتما باید نخود را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یک ظرف آب بخیسانید. در صورتی که امکانش هست چند بار آب نخودها را تعویض کنید.

پس از این که نخودها به خوبی خیس خوردند آن‌ها را به همراه سیر و پیاز دو بار چرخ کنید و مواد را داخل یک کاسه مناسب بریزید.

در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد و به همراه تخم مرغ به کاسه حاوی نخود چرخ شده اضافه کنید.

در مرحله بعدی آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید تا مایه فلافل خودش را بگیرد. 

تخم گشنیز را به همراه زیره آسیاب کنید تا کاملا پودر شود سپس به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه فلافل اضافه کنید. اگر می خواهید فلافل شما به سبک جنوبی ها تند باشد می توانید مقداری فلفل قرمز تند هم اضافه کنید.

در ادامه یک ظرف گود را روی حرارت قرار دهید و به مقدار مناسب روغن مایع داخل آن بریزید. توجه داشته باشید که باید به قدری روغن مایع داخل ظرف بریزید که فلافل ها پس از افتادن در آن به صورت شناور در روغن سرخ شوند. پس از این که روغن داغ شد از مایه فلافل قالب بزنید و داخل روغن بیندازید.

برچسب ها: طرز تهیه فلافل، فلافل، فلافل جنوبی، فلافل خانگی تعداد بازديد: 201 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز