Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:04

18
دی
رازهای پخت فلافل و بادمجان شکم پر خوشمزه

رازهای پخت فلافل و بادمجان شکم پر خوشمزه

ترفند‌های خلاقانه‌ای وجود دارد که از آن‌ها می‌توانید در آشپزخانه و هنگام آشپزی کمک بگیرید .

اگر بتوانید متفاوت و خلاقانه فکر کنید آشپزی به مراتب برایتان ساده‌تر خواهد شد.

برای درست کردن فلافل می‌توان از آرد نخودچی استفاده کرد؟
نه فلافل فقط باید با نخود خیس شده درست شود. اگر با آرد نخودچی درست کنید باز می‌شود و شکل نمی‌گیرد.

ادویه فلافل چیست و به چه میزانی باید استفاده شود؟
فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر گشنیز، جوز هندی، هل، زیره، از هر کدام یک قاشق چای خوری و نصف قاشق چای خوری هم بادیان و زعفران.


بهترین مواد برای بادمجان شکم پر چیست؟
گوشت چرخ کرده، پیاز و جعفری، این مواد را با کمی ادویه مخلوط کنید و درون بادمجان بریزید برای روی بادمجان هم می‌توانید از پنیر پیتزا استفاده کنید.

منبع:خراسان

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه فلافل؛ با یک روش متفاوت

فلافل آبادانی + طرزتهیه

فلافل نخود فرنگی ؛ روشی جدید برای پخت فلافل

فلافل هویج ؛ یک فلافل متفاوت با طعمی بی نظیر

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، طرز تهیه فلافل، فلافل، دلیل وا رفتن فلافل، ادویه فلافل، بادمجان شکم پر، طرز تهیه بادمجان شکم پر، فلافل خانگی تعداد بازديد: 1323 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز