Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 08:26

21
خرداد
حلیسه

حلیسه

پیازداغ، سیر داغ، ادویه‌جات و آب گوشت را با هم مخلوط کرده و جوی پرک را در آن بپزید و در نیم ساعت آخر پخت، سبزیجات را اضافه کنید.

مواد لازم

پیاز داغ...............2 قاشق سوپخوری

سیر داغ...............1 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه..................به مقدار لازم

آب گوشت یا قلم................4 پیمانه

شوید، گشنیز، جعفری، کمی شنبلیله...................350 گرم

جوی پرک..................1 پیمانه

 بیشتر بخوانید:

 با این دستور شله زرد را حرفه ای درست کنید!

 

 

 

روش‌تهیه

پیازداغ، سیر داغ، ادویه‌جات و آب گوشت را با هم مخلوط کرده  و جوی پرک را در آن بپزید و در نیم ساعت آخر پخت، سبزیجات را اضافه کنید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: پیش غذا، آب گوشت تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز