Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:43

24
خرداد
ماش‌پلو با خرما

ماش‌پلو با خرما

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه ماش تمیز کرده را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا برشته شود. حالا ماش را بپزید و با برنج آبکش کرده مخلوط کنید. سپس در قابلمة مناسبی قدری کره آبکرده بریزید، پلو را در قابلمه ریخته

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

 مواد لازم :

برنج.............. 4 پیمانه

ماش.............. 2 پیمانه

کره................. 200 گرم

کشمش................... یک پیمانه

دارچین................ به میزان لازم

خرما................... 20 عدد

خلال بادام   ................ به میزان لازم

خلال پسته................. به میزان لازم

زعفران حلکرده................. به میزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ماش پلو؛ غذایی ساده و بسیار مقوی

 

طرز تهیه :

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه ماش تمیز کرده را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا برشته شود. حالا ماش را بپزید و با برنج آبکش کرده مخلوط کنید. سپس در قابلمة مناسبی قدری کره آبکرده بریزید، پلو را در قابلمه ریخته و به مدت 30 دقیقه دم کنید. اینک کشمش را با قدری کره تفت دهید. کمی دارچین به آن بیفزائید و کنار بگذارید. خرماها را نیز در کره تفت دهید. اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با خرما، کشمش، ‌خلال بادام، پسته و زعفران بیارائید. سپس باقیماندة کره را داغ کرده و روی سطح پلو بدهید.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: غذای سنتی، زعفران، ماش پلو، طرز تهیه، خواص ماش، دمپخت ماش، طرز تهیه ماش پلو تعداد بازديد: 459 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز