Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:58

22
خرداد
والک پلو با کوفته ریزه

والک پلو با کوفته ریزه

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه قالب مخصوص را با کره چرب چرب کنید. برنج را با والک مخلوط کنید و به صورت فشرده در قالب که با سلفون پوشش داده‌اید بریزید و بفشارید. سپس رویش کره آبکرده بدهید و در آن را با فویل ببندید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم :

برنج باسماتی...................  4 پیمانه

کره ................ 100-120 گرم

والک خرد کرده......................  500 گرم

گوشت چرخکرده (قرمز یا سفید) ..................  500 گرم

پیاز رنده کرده.............. 1 عدد درشت

زردچوبه............ به میزان لازم

نمک و فلفل............... به میزان لازم

زعفران حلکرده .................3 قاشق سوپخوری

 بیشتر بخوانید:

والک پلو ؛ پلوی تهران قدیم

خواص درمانی والک

والک پلو

 

 

 

طرز تهیه :

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه قالب مخصوص را با کره چرب چرب کنید. برنج را با والک مخلوط کنید و به صورت فشرده در قالب که با سلفون پوشش داده‌اید بریزید و بفشارید. سپس رویش کره آبکرده بدهید و در آن را با فویل ببندید و به طریق بن‌ماری 1-5/1 ساعت در فر گرم کردة با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. اینک گوشت را به همراه پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل خوب ورز دهید. قدری روغن در تابه بریزید و از گوشت کوفته ریزه درست کنید. حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و کوفته‌ها را تفت دهید تا برشته شوند. قدری زعفران نیز اضافه کنید و تابه را  از روی حرارت بردارید. اکنون قالب حاوی والک پلو را در ظرف مناسبی برگردانید و در حفره وسط آن کوفته بریزید و با گوجه گیلاسی آن را بیارائید.

 بیشتربخوانید:

والک دوست قلب و ريه

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، زعفران، والک، والک چیست، خواص والک، والک پلو، کوفته ریزه، طرز تهیه والک پلو تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز