تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم :
برنج باسماتی................... 4 پیمانه
کره ................ 100-120 گرم
والک خرد کرده...................... 500 گرم
گوشت چرخکرده (قرمز یا سفید) .................. 500 گرم
پیاز رنده کرده.............. 1 عدد درشت
زردچوبه............ به میزان لازم
نمک و فلفل............... به میزان لازم
زعفران حلکرده .................3 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
والک پلو ؛ پلوی تهران قدیم
خواص درمانی والک
والک پلو
طرز تهیه :
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه قالب مخصوص را با کره چرب چرب کنید. برنج را با والک مخلوط کنید و به صورت فشرده در قالب که با سلفون پوشش دادهاید بریزید و بفشارید. سپس رویش کره آبکرده بدهید و در آن را با فویل ببندید و به طریق بنماری 1-5/1 ساعت در فر گرم کردة با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. اینک گوشت را به همراه پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل خوب ورز دهید. قدری روغن در تابه بریزید و از گوشت کوفته ریزه درست کنید. حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و کوفتهها را تفت دهید تا برشته شوند. قدری زعفران نیز اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون قالب حاوی والک پلو را در ظرف مناسبی برگردانید و در حفره وسط آن کوفته بریزید و با گوجه گیلاسی آن را بیارائید.
بیشتربخوانید:
والک دوست قلب و ريه