Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:16

29
بهمن
والک پلو

والک پلو

طرز تهیه والک پلو

والک پلو

 

 

مواد لازم برای 6 نفر :

 

برنج............................۴ پیمانه

والک تازه ....................۵۰۰ گرم

كره............................۱۰۰ گرم

نمک..........................به مقدار لا زم

زعفران......................به مقدار لا زم

آب...........................۵ تا ۶ پیمانه

 

روش تهیه :

 

والک را بشویید و به صورت درشت خرد كنید. برنج را نیز شسته و با ۵ پیمانه آب و نمک به مدت ۴-۲ ساعت خیس كنید. سپس بگذارید تا برنج جوش آید بلا فاصله پس از جوش آمدن برنج، والک خرد شده و كره را بیفزایید و هر از  گاهی، به آرامی برنج را هم بزنید تا والک ها با همه برنج مخلوط شده و پس از تمام شدن آب برنج روی سطح آن جمع نشوند.

توجه به این نكته الزامی است كه هم زدن برنج در حالت پخت باید كاملا  آهسته باشد زیرا در غیر این صورت برنج خرد شده و كیفیت خود را از دست می دهد پس از تمام شدن آب برنج، برنج را به مدت نیم ساعت با حرارت ملا یم دم كنید. سپس كمی از برنج را زعفرانی كنید، مابقی برنج را در دیس بكشید و برنج زعفرانی را روی آن بریزید بعد از آماده شدن با تخم مرغ نیمرو و ماست سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، والک پلو تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز