مواد لازم
گوشت استخواندار چرب .................... 300 گرم
پیاز..............3 عدد
لوبیا قرمز.............نصف پیمانه
ادویه، نمک و روغن................به مقدار لازم
برنج ایرانی...............نصف پیمانه
ماش............یک پیمانه
سبزی شامل شوید، تره و جعفری.................200 گرم
اسفناج................200 گرم
بیشتر بخوانید:
ساج قاوورماسی + طرز تهیه
روشتهیه
گوشت را به همراه یک عدد پیاز قاچ شده، لوبیا و کمی ادویه در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بپزد. در این فاصله دو عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد کرده، سرخ کنید و به آن زردچوبه بزنید. بعد از اینکه گوشت و لوبیا پخت، برنج، ماش و نمک را افزوده و اجازه دهید تا خوب بپزد و برنج کاملاً شکفته شده و لعاب بیندازد. پس از آن سبزی خرد شده را اضافه کنید تا بپزد. در آخر پیاز داغ را افزوده، نمک و ادویه را اندازه کرده و حدود نیم ساعت زمان دهید تا آش جا بیفتد.
بیشتر بخوانید:
آش گشنیز
نکته
با توجه به اینکه دستورالعملهای متنوعی برای غذاهای سنتی هر منطقه وجود دارد، سعی کردم روشی را انتخاب کنم که از افراد بیشتری درباره آن شنیدهام و دیدهام، مثلاً برای این آش گاهاً فقط از اسفناج استفاده میشود یا برای لعاب آن برنج استفاده نکرده و ماش بیشتری استفاده میکنند.
منبع : شور و شیرین