Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 00:43

25
خرداد
دستور پخت آش عناب

دستور پخت آش عناب

در گزارش زیر طرز تهیه آش عناب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی،امروز قصد داریم طرز تهیه آش عناب را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

لوبیا قرمز.............. ۴۰ گرم

برنج................. ۴۰ گرم

عناب............... ۵۰ گرم

خلال بادام............... ۳۰ گرم

رب انار............ به اندازه کافی

شیره انگور................. به اندازه کافی

روغن زیتون.............. به اندازه کافی

نمک و دارچین............. به اندازه کافی

نعناع خشک ...........به اندازه کافی

ادویه.............. به مقداردلخواه

بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

 



طرز تهیه آش عناب:

ابتدا لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپزد.

نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن آب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب‌ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید.

در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد.

موقع مصرف می‌توانید از کمی نعناع داغ استفاده کنید.

مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل می‌باشد.

مقوی و انرژی زا، تقویت دستگاه هاضمه و آرامبخش و مقوی قلب است.

درصورت نفخ می‌توان کمی زیره سبز نیز به آن اضافه نمود.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی آش رشته حرفه ای

 

 

برچسب ها: آش تعداد بازديد: 249 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز