Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:08

23
اردیبهشت
كوفته سيب زمينی

كوفته سيب زمينی

گوشت را دوبار از چرخ رد كرده، سيب زميني پخته و رنده شده، آرد سفيد، آرد ذرت، جوز هندي رنده شده، نمك و فلفل را با هم مخلوط و ورز داده تا چسبنده شود. نان تست‌ها را در روغن سرخ تا برشته شود.

مواد لازم

گوشت چرخ كرده..................500 گرم

سيب زميني پخته..................300 گرم

آرد سفيد................ 4 قاشق سوپخوري

آرد ذرت.................. 3 قاشق سوپخوري

جوز هندي................... يك چهارم قاشق چايخور

نمك و فلفل ..................به ميزان لازم

نان تست مكعبي خرد شده..............2 قطعه

روغن.................. براي سرخ كردن

پياز خلال شده................. 1 عدد

كره آب شده..............50 گرم

جعفري خرد شده...................... يك قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

طرز تهیه باقلا فسنجان ؛ خورش گیلانی

طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

گوشت را دوبار از چرخ رد كرده، سيب زميني پخته و رنده شده، آرد سفيد، آرد ذرت، جوز هندي رنده شده، نمك و فلفل را با هم مخلوط و ورز داده تا چسبنده شود. نان تست‌ها را در روغن سرخ تا برشته شود. بعد از خنك شدن به اندازه يك گردو از مواد برداشته بين آن نان تست سرخ شده گذاشته، گلوله كرده و سرخ كنيد. در ظرف مورد نظر چيده، رويش خلال پياز كه فقط در روغن تفت داده و سبك شده ريخته روي كوفته‌ها و آب گوشت را اضافه در فر با درجه 175 سانتي‌گراد به مدت نيم ساعت بعد در آورده با كره آب شده و جعفري خرد شده ميل كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کوفته، آموزش آشپزی، آشپزی آسان تعداد بازديد: 283 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز