Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:20

19
اردیبهشت
استيك ماهی با سس شوید

استيك ماهی با سس شوید

ابتدا ماهي را برش استيكي (برشي كه ضخامت ماهي در آن به اندازة حداقل يك و نيم سانتيمتر باشد) مي‌زنيم و سپس آب ليمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط مي‌كنيم و ماهي را 30 دقيقه در آن مي‌خوابانيم. بعد از اين مدت، روغن مايع را به آن مي‌افزاييم

مواد لازم براي 2 نفر:

ماهي شير يا ماهي تن يا ماهي سالمون....................... 400 گرم

آب ليمو ..................3 قاشق سوپخوري

روغن مايع يا روغن زيتون..................... 3 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل................... به ميزان دلخواه

 بیشتربخوانید:

ساندویچ مرغ مکزیکی + طرز تهیه

 

 

 

مواد لازم براي سس:

كره................. 25 گرم

آرد................. 25 گرم

شير.................... 1 پيمانه

شويد تازه و خرد شده....................2 قاشق سوپخوري

آب ليمو.................... 2 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل ....................به ميزان دلخواه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکوی قارچ

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا ماهي را برش استيكي (برشي كه ضخامت ماهي در آن به اندازة حداقل يك و نيم سانتيمتر باشد) مي‌زنيم و سپس آب ليمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط مي‌كنيم و ماهي را 30 دقيقه در آن مي‌خوابانيم. بعد از اين مدت، روغن مايع را به آن مي‌افزاييم و اجازه مي‌دهيم نيم ساعت ديگر مارينه (طعم‌دار) شود. ماهي را با كاغذ خشك‌كن خشك مي‌كنيم. يك تابة چدني را روي حرارت قرار مي‌دهيم تا كاملاً داغ شود و ماهي را با مقدار كمي روغن در تابه قرار مي‌دهيم و اجازه مي‌دهيم يك طرف آن كامل بپزد و سپس آن را بر مي‌گردانيم تا روي ديگر نيز بپزد (هر طرف 3 دقيقه).

 بیشتربخوانید:

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

 

 

طرز تهيه سس:

ابتدا در ظرفي لعابي كره را آب كرده و سپس آرد را به آن اضافه مي‌كنيم و روي حرارت كمي تفت مي‌دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود. سپس شير را به آن مي‌افزاييم و روي حرارت ملايم هم مي‌زنيم تا كمي غليظ شود. بعد شويد، آب ليمو، نمك و فلفل را به آن اضافه مي‌كنيم و وقتي سس كمي غليظ شد از روي حرارت بر مي‌داريم.

ماهي را با اين سس و برش‌هاي ليموترش و سبزيجات سرو مي‌كنيم.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای دریایی، استیک، مزه دار کردن ماهی، طرز تهیه تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز