مواد لازم براي 2 نفر:
ماهي شير يا ماهي تن يا ماهي سالمون....................... 400 گرم
آب ليمو ..................3 قاشق سوپخوري
روغن مايع يا روغن زيتون..................... 3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل................... به ميزان دلخواه
بیشتربخوانید:
ساندویچ مرغ مکزیکی + طرز تهیه
مواد لازم براي سس:
كره................. 25 گرم
آرد................. 25 گرم
شير.................... 1 پيمانه
شويد تازه و خرد شده....................2 قاشق سوپخوري
آب ليمو.................... 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل ....................به ميزان دلخواه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکوی قارچ
روشتهیه
ابتدا ماهي را برش استيكي (برشي كه ضخامت ماهي در آن به اندازة حداقل يك و نيم سانتيمتر باشد) ميزنيم و سپس آب ليمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط ميكنيم و ماهي را 30 دقيقه در آن ميخوابانيم. بعد از اين مدت، روغن مايع را به آن ميافزاييم و اجازه ميدهيم نيم ساعت ديگر مارينه (طعمدار) شود. ماهي را با كاغذ خشككن خشك ميكنيم. يك تابة چدني را روي حرارت قرار ميدهيم تا كاملاً داغ شود و ماهي را با مقدار كمي روغن در تابه قرار ميدهيم و اجازه ميدهيم يك طرف آن كامل بپزد و سپس آن را بر ميگردانيم تا روي ديگر نيز بپزد (هر طرف 3 دقيقه).
بیشتربخوانید:
چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
طرز تهيه سس:
ابتدا در ظرفي لعابي كره را آب كرده و سپس آرد را به آن اضافه ميكنيم و روي حرارت كمي تفت ميدهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود. سپس شير را به آن ميافزاييم و روي حرارت ملايم هم ميزنيم تا كمي غليظ شود. بعد شويد، آب ليمو، نمك و فلفل را به آن اضافه ميكنيم و وقتي سس كمي غليظ شد از روي حرارت بر ميداريم.
ماهي را با اين سس و برشهاي ليموترش و سبزيجات سرو ميكنيم.