Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 19:41

18
اردیبهشت
اردور ميگو و کرفس

اردور ميگو و کرفس

ابتدا ماست را با همزن آنقدر بزنيد تا غليظ شود. پوست ميگو را بکنيد. در قسمت پشت ميگو يک برش نازک ايجاد کنيد تا به راحتي بتوانيد پوست آن را خارج کنيد.

مواد لازم برای 18 عدد

ماست خامه‌اي.................... 300 ميلي‌ليتر

سس خردل فرانسوي.................2 قاشق چايخوري

ميگو.................. 450 گرم

کرفس................3 تا 4 شاخه

پيازچة تازه و ريز خرد شده................... 1 قاشق چايخوري

آب، نمک و سرکه.................... به ميزان کافی

 بیشتربخوانید:

اردور فلفل سبز با مرغ

هات چیز پاف (اردور)

 

 

روش‌تهیه

ابتدا ماست را با همزن آنقدر بزنيد تا غليظ شود. پوست ميگو را بکنيد. در قسمت پشت ميگو يک برش نازک ايجاد کنيد تا به راحتي بتوانيد پوست آن را خارج کنيد.  

سپس با کمي آب، نمک و سرکه به مدت دو سه دقيقه آبپز کنيد؛ دقت کنيد تا سفت نشود. پس از خنک شدن ميگوها، آنها را متناسب با بزرگي و کوچکي‌شان به دو سه تکه تقسيم کنيد. کرفس‌ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت اُريب برش دهيد و به اندازه‌هاي 5 سانتيمتر و نخ‌هاي روي کرفس‌ها را بگيريد که در صاف ايستادن کرفس‌ها نيز مؤثر است. با کمک يک قاشق چايخوري از ماست زده شدة مخلوط با سس خردل و پيازچه روي کرفس‌ها قرار دهيد و روي هر تکه يک قطعه از ميگوي پخته شده بگذاريد. سپس با حلقه‌هاي ريز شده از پيازچه‌ها تزيين کنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای دریایی، میگو سوخاری، مزه دار کردن میگو، اردور تعداد بازديد: 268 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز