تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن.................... به میزان لازم
پیاز ریز کرده.................... 200 گرم
سیر له کرده.................2 حبه
فلفل دلمهای زرد (خرد کرده) ................... 100 گرم
هویج خرد کرده.................... به میزان لازم
آرد................... 2 قاشق سوپخوری
آب جوش یا استاک ماهی..................... 1 لیتر
فیله ماهی شیر................... 400 گرم
نمک و فلفل...................... به میزان لازم
پودر تخم گشنیز.....................1 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
سوپ مرغ و کرفس
طرز تهیه
در ظرف مناسبی قدری روغن بریزید، آنگاه پیاز را بیفزائید و روی حرارت اجاق تفت دهید. حالا سیر، فلفل دلمهای و هویج را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس آرد را افزوده و مخلوط کنید. اینک استاک ماهی را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا بجوش آید. اکنون فیلة ماهی را به همراه نمک، فلفل و پودر گشنیز بیفزائید و 15 دقیقه بپزید. اکنون سوپ را میکس کنید و در ظرف مناسبی سوپ را برای پذیرائی بکشید و با نان تست و فیلة برشته شدة ماهی بیارائید.
یادآوری: میتوانید از هر ماهی دیگری به جای ماهی شیر استفاده کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی