Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:15

9
فروردین
سوپ ماهی مدیترانه‌ای

سوپ ماهی مدیترانه‌ای

در ظرف مناسبی قدری روغن بریزید، آن‌گاه پیاز را بیفزائید و روی حرارت اجاق تفت دهید. حالا سیر، فلفل دلمه‌ای و هویج را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس آرد را افزوده و مخلوط کنید. اینک استاک ماهی را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن.................... به میزان لازم

پیاز ریز کرده.................... 200 گرم

سیر له کرده.................2 حبه

فلفل دلمه‌ای زرد (خرد کرده) ................... 100 گرم

هویج خرد کرده.................... به میزان لازم

آرد................... 2  قاشق سوپخوری

آب جوش یا استاک ماهی..................... 1 لیتر

فیله ماهی شیر................... 400 گرم

نمک و فلفل......................  به میزان لازم

پودر تخم گشنیز.....................1 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

سوپ مرغ و کرفس

 

 

طرز تهیه

در ظرف مناسبی قدری روغن بریزید، آن‌گاه پیاز را بیفزائید و روی حرارت اجاق تفت دهید. حالا سیر، فلفل دلمه‌ای و هویج را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس آرد را افزوده و مخلوط کنید. اینک استاک ماهی را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا بجوش آید. اکنون فیلة ماهی را به همراه نمک، فلفل و پودر گشنیز بیفزائید و 15 دقیقه بپزید. اکنون سوپ را میکس کنید و در ظرف مناسبی سوپ را برای پذیرائی بکشید و با نان تست و فیلة برشته شدة ماهی بیارائید.

یادآوری: می‌توانید از هر ماهی دیگری به جای ماهی شیر استفاده کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، طرز تهیه سوپ، سوپ ماهی تعداد بازديد: 136 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز