تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره.............. 40 گرم
پیازچه خرد کرده .................2 ساقه
کرفس خرد کرده................. 2 ساقه
زیره................ یکچهارم قاشق چایخوری
زنجفیل تازه رنده کرده ...................یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز ................ به میزان لازم
نمک................ به میزان لازم
زردچوبه ............... یکدوم قاشق چایخوری
فیلة مرغ خرد کرده................. 150 گرم
آرد................. یکچهارم پیمانه
استاک گوشت...................1500 میلیلیتر
برگ اسفناج خرد کرده................. 150 گرم
روش تهیه
کره و پیازچه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید. آنگاه کرفس، زیره، زنجفیل، فلفل، نمک و زردچوبه را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید. سپس فیلة مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگش تغییر کند. سپس آرد را بیفزایید و با مواد ترکیب کنید. استاک را نیز بیفزائید و هم بزنید تا سوپ به جوش آید. حالا حرارت را ملایم کنید تا کرفس و مرغ بپزد. اینک اسفناج را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.