Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 18:20

7
اسفند
سوپ مرغ و کرفس

سوپ مرغ و کرفس

کره و پیازچه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید. آن‌گاه کرفس، زیره، زنجفیل، فلفل، نمک و زردچوبه را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید. سپس فیلة مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگش تغییر کند.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

کره.............. 40 گرم

پیازچه خرد کرده .................2 ساقه

کرفس خرد کرده................. 2 ساقه

زیره................ یک‌چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل تازه رنده کرده ...................یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز ................ به میزان لازم

نمک................ به میزان لازم

زردچوبه ............... یک‌دوم قاشق چایخوری

فیلة مرغ خرد کرده................. 150 گرم

آرد................. یک‌چهارم پیمانه

استاک گوشت...................1500 میلی‌لیتر

برگ اسفناج خرد کرده................. 150 گرم

 

روش تهیه

کره و پیازچه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید. آن‌گاه کرفس، زیره، زنجفیل، فلفل، نمک و زردچوبه را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید. سپس فیلة مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگش تغییر کند. سپس آرد را بیفزایید و با مواد ترکیب کنید. استاک را نیز بیفزائید و هم بزنید تا سوپ به جوش آید. حالا حرارت را ملایم کنید تا کرفس و مرغ بپزد. اینک اسفناج را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: سوپ، سوپ مرغ، طرز تهیه سوپ، سوپ مرغ و کرفس تعداد بازديد: 220 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز