Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 03:15

24
اسفند
تمپورای سبزیجات

تمپورای سبزیجات

سبزیجات را در ظرف مناسبی ریخته و با نمک مزه‌دار کنید. آن‌گاه آنها را بشوئید و روی حوله آشپزخانه پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود. حالا در کاسة مناسبی آب، نمک و زرده‌ تخم‌مرغ را مخلوط کنید. آرد و بیکینگ‌پودر را نیز بیفزائید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن مخصوص سرخکردنی............ به میزان لازم

کدو سبز خلالی خرد کرده...................... 2 عدد

بادمجان خلالی خرد کرده..................... 1 عدد

هویج خلالی خرد کرده .................. 1 عدد

پیاز خرد کرده................... 1 عدد متوسط

نمک................ به میزان لازم

آب یخ....................... 200 میلی‌‌لیتر

نمک................... یک‌چهارم قاشق چایخوری

زردة تخم‌مرغ..................... 1 عدد

آرد ..................... 120 گرم

بیکینگ‌پودر..................... یک‌دوم قاشق چایخوری

سس سویا ..................... به میزان لازم

لیمو ....................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

 

 

طرز تهیه

سبزیجات را در ظرف مناسبی ریخته و با نمک مزه‌دار کنید. آن‌گاه آنها را بشوئید و روی حوله آشپزخانه پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود. حالا در کاسة مناسبی آب، نمک و زرده‌ تخم‌مرغ را مخلوط کنید. آرد و بیکینگ‌پودر را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید. اینک سبزیجات را در مایة تمپورا بریزید و هم بزنید. سپس در تابة مناسبی روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود. حالا هر بار با قاشق قدری از مواد را در روغن بریزید و سرخ نمائید. اکنون در ظرف مناسبی سبزیجات سرخکرده را به همراه سس سویا، نمک دریا و برش‌های لیمو سرو نمائید.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای رژیمی، غذای گیاهی، طرز تهیه تعداد بازديد: 190 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز