Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:35

23
اسفند
انارآویج

انارآویج

پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. مغز گردو را آسیاب کنید. آب انار را همراه با کمی آب، زردچوبه، نمک و فلفل همراه با گردو به مرغ اضافه کنید تا مرغ‌ها نیم‌پز شود.

مواد لازم

پیاز.........................1 عدد

مرغ.......................یک‌دوم مرغ متوسط

مغز گردو.....................250 تا 300 گرم

آب انار....................2 پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه.......................به میزان لازم

سبزی (نعناع، جعفری، گشنیز، اسفناج، تره)، چوچاق و خالواش........................ در صورت تمایل500 گرم

سیر......................2 تا 3 حبه

رب انار.....................1 قاشق  سوپخوری

روغن.....................برای سرخ کردن

تخم‌مرغ....................2 عدد

انار دانه شده.........................2 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی

 

 

روش‌تهیه

پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. مغز گردو را آسیاب کنید. آب انار را همراه با کمی آب، زردچوبه، نمک و فلفل همراه با گردو به مرغ اضافه کنید تا مرغ‌ها نیم‌پز شود. سبزی را کاملاً ریزخرد کنید و همراه با سیر و کمی ورغن تفت داده و همراه با رب انار به مرغ و گردو اضافه کنید. خورش را جا بیندازید تا به روغن بیفتد. سپس در ظرف مناسبی ریخته و روی آن دو عدد تخم‌مرغ زده شده سرخ شده ریخته و با انار دانه شده تزئین کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، غذای گیلانی، غذای شمالی تعداد بازديد: 151 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز