مواد لازم
پیاز.........................1 عدد
مرغ.......................یکدوم مرغ متوسط
مغز گردو.....................250 تا 300 گرم
آب انار....................2 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه.......................به میزان لازم
سبزی (نعناع، جعفری، گشنیز، اسفناج، تره)، چوچاق و خالواش........................ در صورت تمایل500 گرم
سیر......................2 تا 3 حبه
رب انار.....................1 قاشق سوپخوری
روغن.....................برای سرخ کردن
تخممرغ....................2 عدد
انار دانه شده.........................2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی
روشتهیه
پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. مغز گردو را آسیاب کنید. آب انار را همراه با کمی آب، زردچوبه، نمک و فلفل همراه با گردو به مرغ اضافه کنید تا مرغها نیمپز شود. سبزی را کاملاً ریزخرد کنید و همراه با سیر و کمی ورغن تفت داده و همراه با رب انار به مرغ و گردو اضافه کنید. خورش را جا بیندازید تا به روغن بیفتد. سپس در ظرف مناسبی ریخته و روی آن دو عدد تخممرغ زده شده سرخ شده ریخته و با انار دانه شده تزئین کنید.