Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:50

21
اسفند
آش گوشواره

آش گوشواره

سفيده‌ي تخم‌مرغ و نمك را در آب گرم حل كرده با آرد خمير كنيد تا خمير نرم و ملايمي به دست آيد. كه به دست نچسبد. حدود 10 دقيقه آن را ورز داده و نيم ساعت استراحت دهيد. گوشت چرخ كرده، پياز رنده شده نمك و فلفل سياه

مواد لازم جهت خمير گوشواره:

آب گرم..........................نصف پيمانه

سفيده‌ي تخم‌مرغ........................يك عدد

نمك.......................يك قاشق چايخوري

آرد...................حدود نيم كيلوگرم

 

مواد لازم جهت مواد داخل گوشواره:

گوشت چرخ‌كرده.......................200 گرم

پياز رنده شده....................100 گرم

نمك.........................يك قاشق چايخوري

فلفل سياه..........................يك قاشق چايخوري

سير رنده شده......................يك حبه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی آش رشته حرفه ای

 

 

 

ساير مواد لازم جهت آش گوشواره:

آب‌قلم يا گوشت..................يك ليتر

جعفري و نعناع ساطوري......................يك ليتر

كره يا روغن......................100 گرم

آب جوش.....................به مقدار لازم

نعناع خشك

زيره‌ي سياه............................يك قاشق غذاخوري

نمك و فلفل سياه.................به مقدار لازم

آب‌جوش.....................به مقدار لازم

سركه...........................نصف پيمانه

سير رنده شده.........................4 حبه

 بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

 

 

روش‌تهیه

سفيده‌ي تخم‌مرغ و نمك را در آب گرم حل كرده با آرد خمير كنيد تا خمير نرم و ملايمي به دست آيد. كه به دست نچسبد. حدود 10 دقيقه آن را ورز داده و نيم ساعت استراحت دهيد. گوشت چرخ كرده، پياز رنده شده نمك و فلفل سياه را با هم مخلوط و ورز دهيد خمير استراحت كرده را به ضخامت يك الي 5/1 ميلي‌متر پهن كرده و آن را به برش‌هاي مربع شكل 3 سانتي‌متري برش بزنيد. به اندازه‌ي يك نخود مايه‌ي گوشت را ميان خمير گذاشته لبه‌هاي آن را به شكل مثلث تا كرده فشار دهيد و مجدد دو سر مثلث را به شكل گوشواره روي هم فشار دهيد (طبق تصوير)

كف يك سيني را آردپاشي و گوشواره‌ها را روي آرد  بچينيد و كمي آرد هم روي گوشواره‌ها ريخته تا به يكديگر با سيني نچسبند. سبزي ساطوري،‌ زيره‌ي سائيده و كره را به آب قلم يا گوشت اضافه و 15 دقيقه بجوشانيد. سپس در حالي كه مواد فوق به شدت در حال جوشيدن هستند گوشواره‌ها را به آرامي اضافه كنيد و گاهي به آرامي هم بزنيد تا به يكديگر نچسبند. در صورت لزوم نمك، فلفل و آب آن را اندازه كنيد. هنگامي كه گوشواره‌ها بالا آمدند (حدود 10 دقيقه) نعناع خشك را اضافه كرده 2 تا 3 دقيقه بعد سرو كنيد. چاشني اين غذا سركه و 4 حبه سير رنده شده است كه بهتر است به طور جداگانه در كنار آش سرو  شود تا هر كس به تناسب ذائقه‌اش به ظرف خود اضافه كند.

 بیشتر بخوانید:

ساج قاوورماسی + طرز تهیه

 

 

نكته:

در تبريز معمولاً از جعفري و نعناع ساطوري و زيره سائيده استفاده نمي‌كنند و نعناع خشك را به مقدار 2 قاشق غذاخوري

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، انواع آش، آش گوشواره، طرز تهیه تعداد بازديد: 366 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز